Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Να πάρουν θέση οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Να πάρουν θέση οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την άποψη των υποψηφίων βουλευτών με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, για τη δήμευση των καταθέσεων πολιτών της περιοχής μας μετά το κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας, ζητά αναγνώστρια του «Π», η οποία βρίσκεται μεταξύ των καταθετών της Συνεταιριστικής Τράπεζας που έχασαν τις οικονομίες τους.

Κάνει προσωπική έκκληση ειδικά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερωθούν για το πρόβλημα και να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους, και μάλιστα τώρα, πριν τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ολόκληρη η επιστολή:

 

«Την αίθουσα του συνεδριακού κέντρου στα Κοίλα Κοζάνης δεν την γεμίζουν μόνο οι πολιτικοί που επισκέπτονται το νομό μας για να ενημερώσουν τους πολίτες για το πρόγραμμά τους.

Την γέμισαν και οι καταθέτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονία όταν στα μέσα του Νοέμβρη, ένα ολόκληρο χρόνο μετά το κλείσιμο της τράπεζας, κλήθηκαν για να ενημερωθούν για την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Στουρνάρας, σχετικά με τις “καταθέσεις πακέτα” που είχαν.

Εκεί ήμουν και εγώ και ενημερώθηκαν ότι τα χρήματά μου χάθηκαν. Δεν ήταν χρήματα παράνομα ούτε κλεμμένα. Ήταν οικονομίες μιας ζωής που πήγαν χαμένες, αν και τις κατέθεσα σε μια νόμιμη τράπεζα όπου έκανα και όλες τις άλλες συναλλαγές μου με το κράτος. Εκεί πλήρωνα ΔΕΗ, τέλη κυκλοφορίας, τις δόσεις της εφορείας, τον φόρο αλληλεγγύης, το νερό.

Κάνω προσωπική έκκληση σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Κοζάνης να ενημερωθούν για το πρόβλημα. Θα ήθελα να ξέρω την άποψή τους και τη θέση τους έγκαιρα.»

Τα στοιχεία της επιστολογράφου είναι γνωστά στην εφημερίδα μας και μπορούν να διατεθούν σε κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team