Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Να δω τους Ήλιους Ανθισμένους (για τον Αλέξανδρο) – Tο τραγούδι εμπνευσμένο από τον Αλέξανδρο Μελισσινό (video)

Να δω τους Ήλιους Ανθισμένους (για τον Αλέξανδρο) – Tο τραγούδι εμπνευσμένο από τον Αλέξανδρο Μελισσινό (video)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Εκ μέρους των Artistas Balkan, έχουμε τη χαρά να σας κοινοποιήσουμε το τραγούδι μας Να δω τους Ήλιους Ανθισμένους (για τον Αλέξανδρο), μία δημιουργία που παρουσιάστηκε στην εναρκτήρια εκδήλωση της δράσης Μανώλη μαζί μπορούμε, που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, στις 12/5/2019.

Το τραγούδι γράφτηκε με πολλή αγάπη για τον Αλέξανδρο Μελισσινό και την περιπέτειά του, που μας συγκίνησε και μας ενέπνευσε όλους. Οι στίχοι και η μουσική είναι έμπνευση του Παντελή Ουσταγιαννίδη, ενώ η ενορχήστρωση και η φωνή του Ευριπίδη Στάμου, Προέδρου των ArtistasBalkan. Η δημιουργία του βίντεο θα ήταν αδύνατη, χωρίς τη συμβολή των φωτογράφων, Απόστολου Τσολάκη και Χρήστου Λαμπριανίδη.

Οι συντελεστές χάρισαν τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού στην οικογένεια του Αλέξανδρου Μελισσινού και εκείνη με τη σειρά της, τα δώρισε στη δράση Μανώλη μαζί μπορούμε. Ευχόμαστε, λοιπόν, με αυτό τον τρόπο να μπορέσουμε κι εμείς να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την υπέροχη δράση στήριξης των παιδιών με σοβαρά αυτοάνοσα νοσήματα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team