Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα»: Η Παρουσίαση του Συγγράμματος του Θανάση Τσαρμανίδη

Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα»: Η Παρουσίαση του Συγγράμματος του Θανάση Τσαρμανίδη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου στις 11.30 π.μ. ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων πραγματοποίησε την παρουσίαση του δίτομου έργου (πάνω από χίλιες τετρακόσιες πυκνογραμμένες σελίδες) του Θανάση Τσαρμανίδη «Επίλεκτες πηγές Ιστορίας των Επαρχιών Σερβίων και Κοζάνης».  Ήταν μία εκδήλωση πολύ φορτισμένη συγκινησιακά, πρώτον διότι περιείχε ένα μέρος της ιστορίας μας, άγνωστο εν πολλοίς,  και δεύτερο διότι απουσίαζε ο πρωταγωνιστής του έργου, ο Συγγραφέας, που «έφυγε» αμέσως μετά την παράδοση του υλικού του.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση αυτή: τους οικείους του Συγγραφέα, τους Ομιλητές και όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους.

Οι δύο τόμοι διατίθενται πλέον από το Γραφείο του Μορφωτικού Ομίλου (Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων, τηλ. 2464022555) καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή,  από ώρα 10.00΄ πρωινή έως 2.00΄μ.μ. Η τιμή του συγγράμματος –χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε το έργο, αλλά για να είναι προσιτό στους πολλούς, και να καλύψει και ο Όμιλος ένα μικρό μέρος της μεγάλης δαπάνης  – ορίστηκε στα σαράντα (40) ευρώ.

Ας του δώσουμε οι Σερβιώτες –και όχι μόνο- την αξία που του ταιριάζει με όποιον τρόπο κρίνει ο καθένας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: 1747 κρούσματα σήμερα Σάββατο στη χώρα- 54 στην ΠΕ Κοζάνης- Δείτε την πανελλαδική κατανομή

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αναλυτικά οι επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για τα 1.747 νέα κρούσματα σε όλη την Ελλάδα. Θλιβερό ρεκόρ με ...