Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Μονοήμερες αποδράσεις και οικονομικά πακέτα σε Ελλάδα και Ευρώπη «ψηφίζουν» για Αγίου Πνεύματος και καλοκαίρι οι Πτολεμαϊδιώτες – Οι δημοφιλείς προορισμοί

Μονοήμερες αποδράσεις και οικονομικά πακέτα σε Ελλάδα και Ευρώπη «ψηφίζουν» για Αγίου Πνεύματος και καλοκαίρι οι Πτολεμαϊδιώτες – Οι δημοφιλείς προορισμοί

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να έρχεται και το καλοκαίρι να κάνει έστω και δειλά, την εμφάνισή του, αρκετοί προνοούν για να κλείσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ή έστω φροντίζουν ώστε να εκδράμουν για τρεις ημέρες, γεμίζοντας τις «μπαταρίες» τους, ενόψει της θερινής περιόδου.
Μιλήσαμε με την Αλεξία Χονδροματίδου από το ταξιδιωτικό γραφείο Chondromatidis Travel και μας είπε τι …ψηφίζουν οι Πτολεμαϊδιώτες αλλά και ο κόσμος στην ευρύτερη περιοχή, τόσο για το προσεχές τριήμερο, όσο και για το καλοκαίρι που έρχεται. Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει ήδη αρκετή κίνηση για εκδρομικά και ταξιδιωτικά πακέτα, τόσο για Ελλάδα, όσο και για εξωτερικό. Ο κόσμος επιλέγει τα ταξίδια του με βάση τις περιορισμένες οικονομικές του δυνατότητες, ενώ δεν είναι αρκετοί που σε τριήμερα και εορτές επιλέγουν το εξωτερικό για να εκδράμουν, επιλέγοντας οικονομικότερα πακέτα διακοπών. Όπως ξεκαθαρίζει η ίδια, τα οργανωμένα πακέτα βγαίνουν πιο οικονομικά για τον πελάτη από τις ατομικές διακοπές. Επίσης δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να ταξιδέψουν με το λεωφορείο, ως μια πιο οικονομική, ξεκούραστη λύση και οργανωμένη, όπου υπάρχει καταμερισμός του κόστους.
«Επιλέγουν τον προορισμό τους ανάλογα με το budget. Αρκετοί θα εκμεταλλευτούν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ήδη υπάρχει αρκετή κίνηση», σημειώνει η ίδια.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν τα τελευταία χρόνια την μονοήμερο εκδρομική απόδραση, μια λύση που ξεκίνησε ως ανάγκη τα τελευταία χρόνια της κρίσης, αλλά πλέον αποτελεί μια ¨’ανάσα» για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν διακοπές, ξεφεύγοντας έστω και λίγο από την καθημερινότητα. Η λύση των μονοήμερων αποδράσεων είναι οικονομικό, ενώ δημοφιλείς προορισμοί είναι για του Αγίου Πνεύματος, φυσικά η Χαλκιδική, αλλά και ο Βόλος – Πήλιο και τα Μετέωρα. Δημοφιλείς προορισμοί για εκδρομές ου Αγίου Πνεύματος είναι και η  Βόρεια Εύβοια.

Στις οργανωμένες εκδρομές στο εξωτερικό, υπάρχει για του Αγίου Πνεύματος η επιλογή των παράλιων της Μικράς Ασίας, με κόστος χαμηλότερο από τις άλλες χρονιές. Σε ό,τι αφορά τις επιλογές του κόσμου για καλοκαιρινές διακοπές, οι περισσότεροι ζητούν νησιά, με τις Κυκλάδες και τις Σποράδες να βρίσκονται ήδη υψηλά στις προτιμήσεις, όπως και το Βόρειο Αιγαίο, δηλαδή τη Χίο και τη Λήμνο να αποτελούν δύο νέες προτάσεις, έχοντας θετική ανταπόκριση.

«Ανάλογα με τον προορισμό, τη σεζόν και το κατάλυμα, κινούνται και οι τιμές, μπορεί να βρει κανείς για όλα τα βαλάντια», αναφέρει η κ. Χονδροματίδου. Επίσης, τονίζει πως πρώτο μέλημά τους είναι να μένει ικανοποιημένος ο πελάτης, μειώνοντας από το δικό τους κοστολόγιο, μιας και τα ξενοδοχεία δεν κάνουν μειώσεις. Στόχος είναι να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στον πελάτη, προκειμένου να κάνει τις διακοπές του!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη