Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Μήνυμα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας για την Πρωτομαγιά

Μήνυμα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας για την Πρωτομαγιά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Εργαζόμενες εργαζόμενοι

Το Eργατικό κέντρο Πτολεμαΐδας στις πολύ ειδικές συνθήκες που περνάει η ανθρωπότητα και η χώρα μας μέσα στα πλαίσια που οριοθετούν οι επιστήμονες όσον αφορά τους κανόνες της ασφαλούς παρουσίας στους δημόσιους χώρους η ΓΣΕΕ όσο αναφορά το ζήτημα της οργάνωσης της μεγαλύτερης τιμητικής εκδήλωσης για τους αγώνες των εργαζομένων αποφάσισε.

Να συμμετέχει στην εικοσιτετράωρη απεργία της Παρασκευής 1 Μαΐου

Να μην πραγματοποιήσει την καθιερωμένη συγκέντρωση στην πλατεία της πόλης

Η κατάθεση στεφάνων από την πλευρά των εργαζομένων και των συνδικάτων θα γίνει από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου ο οποίος και θα εκπροσωπήσει το σύνολο των γνώσεων του Εργατικού Κέντρου και από τον δήμαρχο Εορδαίας ο οποίος θα εκπροσωπήσει το σύνολο των κοινωνικών φορέων της περιοχής.

Με την ευκαιρία της εργατικής Πρωτομαγιάς αλλά και της τμηματικής επαναλειτουργίας της κοινωνικής και οικονομικής ζωής το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας καλεί την κυβέρνηση και τους εργοδότες να διαθέσουν όλα τα απαραίτητα μέσα για την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων αλλά και οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους καλούνται να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την δική τους προστασία Όπως ορίζουν οι οδηγίες των ειδικών.

Εργαζόμενες Εργαζόμενοι η μάχη για την έξοδο από την ανθρωπιστική παγκόσμια κρίση απαιτεί μια στάση ευθύνης από το σύνολο των θεσμών του κράτους αλλά και των πολιτών.

Το Εργατικό μας Κέντρο το σύνολο των συνδικάτων της περιοχής η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) θα είναι και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στο πλευρό των εργαζομένων για κάθε θέμα που αναδύεται εξαιτίας της κρίσης είτε αυτό αφορά συνθήκες εργασίας είτε τα οικονομικά θέματα.

Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά !

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team