Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Μετωπική επίθεση των παικτών της Αιανής στον Τάκη Καραθανάση- Αιχμές για τα στιγμιότυπα του αγώνα

Μετωπική επίθεση των παικτών της Αιανής στον Τάκη Καραθανάση- Αιχμές για τα στιγμιότυπα του αγώνα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Όπως όλα δείχνουν το ντέρμπι Αλιάκμων Αιανής- Μακεδονικού Κοζάνης δεν τελείωσε τη Κυριακή μιας και έχουμε και 3ο ημίχρονο με ανακοινώσεις και από τις 2 ομάδες.

Η αρχή έγινε από τους παίκτες του Αλιάκμωνα που εξέδωσαν ανακοίνωση και καταφέρονται κατά του προπονητή του Μακεδονικού Κοζάνης Τάκη Καραθανάση ενώ αφήνουν αιχμές και για τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού. Ακολούθησε η στήριξη από την διοίκηση ενώ λίγο αργότερα ανακοίνωση έβγαλε και η διοίκηση του Μακεδονικού. Όπως όλα δείχνουν το ντέρμπι…..δεν τελείωσε στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών της Αιανής:

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ Αλιάκμων Αιανής συγχαίρουν τους παίκτες του Μακεδονικού Κοζάνης για τη νίκη τους και την κόσμια συμπεριφορά τους, η οποία δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με αυτή του προπονητή τους.

Όσον αναφορά τον «ΚΥΡΙΟ» Καραθανάση,που είναι 30 χρόνια στο χώρο όπως μας ανέφερε ,κάτι που δεν τον τιμά με την συμπεριφορά του θα θέλαμε να τον υπενθυμίσουμε ότι χωριάτη δεν σε κάνει η καταγωγή αλλά η συμπεριφορά σου

! Αναλυτικά: ο συγκεκριμένος «κύριος» ήρθε στον αγώνα με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει και να δυναμιτίσει το κλίμα, καθώς απευθυνόταν συνεχώς υποτιμητικά στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας, με εκφράσεις του τύπου “Δεν μπορούν αυτοί, γαμήστε τους, ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Τέτοια χωριά δεν έχουν θέση στο Α’ τοπικό, πρέπει να αποβληθούν από το πρωτάθλημα” και μάλιστα στο σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Βάσσου ανέφερε ειρωνικά “ας μην έβαζε το πόδι του” και πολλές άλλες φράσεις οι οποίες δεν τον τιμούν για τα 30 χρόνια παρουσίας του στο γήπεδο που συνεχώς μας τόνιζε. Είναι πολύ στενάχωρο στο βωμό της νίκης να θυσιάζεις προσωπικές σχέσεις χρόνων σε μία μικρή κοινωνία της πόλης που ζούμε.

Σαν ποδοσφαιριστές του Α.Σ Αλιάκων Αιανής δηλώνουμε περήφανοι για την διοίκηση, τον προπονητή και τον κόσμο μας που 2 χρόνια τώρα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, κατεβαίνοντας στο γήπεδο με αποκλειστικό στόχο, σεβόμενοι το άθλημα να παίξουν ποδόσφαιρο.

1)Υ.Γ Ευχόμαστε, η ανακοίνωση μας να μην πέσει θύμα μοντάζ, όπως τα πλάνα του αγώνα. 2)Υ.Γ Βέβαια όλη αυτή την συμπεριφορά του κάποιον του την επέτρεψε.

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ Αλιακμων Αιανής.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team