Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Μεγάλη προσέλευση στην έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και γεωργικών εφοδίων της εταιρείας “ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ”

Μεγάλη προσέλευση στην έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και γεωργικών εφοδίων της εταιρείας “ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ”

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Πλημμύρισαν από κόσμο το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου οι εγκαταστάσεις της εταιρίας εμπορίας γεωργικών εφοδίων και μηχανημάτων “ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ”, που βρίσκονται λίγο έξω από την Πτολεμαΐδα, καθώς αγρότες από όλη την Εορδαία και την ευρύτερη περιοχή προσήλθαν στην έκθεση “Γεωργικών Μηχανημάτων, εξοπλισμού και Εφοδίων” που διοργάνωσε με επιτυχία η εταιρεία για 6 συνεχή χρονιά.

«Φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουμε το γεγονός αυτό, το οποίο στην ουσία είναι μια γιορτή. Αποτελεί μια γιορτή για τους πελάτες μας, για τους προμηθευτές μας, για το προσωπικό μας, για μας τους ίδιους. Έχει καθιερωθεί πλέον, το απαιτούν οι πελάτες μας, το θέλουν οι προμηθευτές μας, οπότε συνεχίζουμε να το διοργανώνουμε κάθε χρόνο και πιστεύω ότι γίνεται όλο και καλύτερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της οικογενειακής επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο χώρο των αγροτικών εφοδίων από το 2013, Δημήτρης Χρηστίδης.

Οι αγρότες της περιοχής είχαν την ευκαιρία να δουν τα τελευταίας λέξης της τεχνολογίας  γεωργικά μηχανήματα, όπως τρακτέρ, καλλιεργητές, ψεκαστικά, δισκοσβάρνες, λιπασματοδιανομείς, ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, καθώς και γεωργικά εφόδια, λιπάσματα, σπόρους, φυτοφάρμακα. Ο κ. Χρηστίδης αναφέρθηκε μάλιστα «στις πολύ δυνατές συνεργασίες» που έχει η επιχείρηση «με μεγάλες εταιρίες, όπως είναι JHON DEER στον τομέα των τρακτέρ, τα γερμανικά μηχανήματα AMAZON, της GREENELAND και από ελληνικές εταιρείες την  εταιρεία “Ζορμπάς”», σημειώνοντας ότι  «παράλληλα συμμετέχουν στη γιορτή φέτος όλες οι πολυεθνικές εταιρείες που ασχολούνται με την εμπορία των γεωργικών φαρμάκων, όπως η Bayer, Tzenta, Dupont, Basf, όπως επίσης εταιρείες που εμπορεύονται σπόρους και λιπάσματα.»

Οι αγρότες ενημερώθηκαν επίσης για την παροχή υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία: «Το νέο κομμάτι με το οποίο ασχολείται η επιχείρηση “ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ” σχετικά με τους αγρότες, δηλαδή σχέδια βελτίωσης, προγράμματα νέων αγροτών, προγράμματα βιολογικής γεωργίας, δηλώσεις καλλιέργειας και όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας αγρότης», σημείωσε ο  Δ. Χρηστίδης. Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στα σχέδια βελτίωσης, καθώς «η αγορά μηχανημάτων δεν επιδοτείται πλέον, μόνο με τα σχέδια βελτίωσης κατά 50%. Κάποτε χρηματοδοτούσαν οι τράπεζες την αγορά τέτοιων μηχανημάτων αλλά όχι τώρα πλέον. Τώρα στην ουσία χρηματοδοτούμε εμείς  περιμένοντας την αποπληρωμή από τους αγρότες.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία “ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ” πέρα από τα μηχανήματα και τα εφόδια για τον επαγγελματία αγρότη διαθέτει και μηχανήματα και είδη κήπου για τον ερασιτέχνη καλλιεργητή ή κηπουρό, γι’ αυτόν που θέλει να προσέξει τον κήπο του, διαθέτοντας μικροσυσκευασίες, ασχολείται δηλαδή και με το κομμάτι της λιανικής πώλησης.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team