Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Μεγάλη δωρεά τροφίμων από την εταιρεία Solergon για τις ανάγκες του «Καλού Σαμαρείτη» – Επτά (7) παλέτες με αγαθά έφτασαν στο σύλλογο για να διανεμηθούν σε συμπολίτες μας (video-φωτο)

Μεγάλη δωρεά τροφίμων από την εταιρεία Solergon για τις ανάγκες του «Καλού Σαμαρείτη» – Επτά (7) παλέτες με αγαθά έφτασαν στο σύλλογο για να διανεμηθούν σε συμπολίτες μας (video-φωτο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μια μεγάλη δωρεά σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες του συλλόγου, παρέλαβε το μεσημέρι της Δευτέρας ο φιλανθρωπικός σύλλογος «Καλός Σαμαρείτης» στην Πτολεμαΐδα. Πρόκειται για μια γενναία προσφορά της τεχνικής εταιρείας Solergon, που συμβάλει με αυτό τον τρόπο εν μέσω πανδημίας, στο θεάρεστο φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου, με στόχο να ανακουφιστούν οι πιο αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε έξω από τα γραφεία του συλλόγου φορτηγό με επτά (7) παλέτες τροφίμων αλλά και καθαριστικών, που χρησιμοποιεί ο σύλλογος στα μαγειρεία του για τις ανάγκες των συσσιτίων.

Όπως τόνισε μιλώντας στον «Π» ο Απόστολος Πατσινακίδης, πρόεδρος του «Καλού Σαμαρείτη», πρόκειται για τη μεγαλύτερη δωρεά που έχει γίνει ποτέ στο σύλλογο από ιδιώτη, όσα χρόνια λειτουργεί, τόσο σε αξία, όσο και σε χρηματικής αξίας.

Όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, είδη πρωινού για παιδιά, είναι μερικά μόνο από τα απαραίτητα είδη, που ο σύλλογος διανέμει σε συμπολίτες μας, με τον κ. Πατσινακίδη να τονίζει πως οι προσφορές των ιδιωτών έχουν μειωθεί πολύ, τελευταία, τόσο σε τρόφιμα, όσο και σε χρήματα, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα και στις ποσότητες του φαγητού που θέλει να δίνει ο σύλλογος μέσω των συσσιτίων.

Στην παρούσα φάση τα είδη αυτά θα διατεθούν σε συμπολίτες μας, με τη μορφή δεμάτων και όταν αρχίσει εκ νέου η διαδικασία μαγειρέματος μέσω των συσσιτίων – που έχει ανασταλεί λόγω κορωνοϊού- τότε κάποια από αυτά θα μαγειρευτούν κιόλας.

Ο πρόεδρος, κλείνοντας, ευχαρίστησε πολύ την εταιρεία που συμπαραστέκεται στο σύλλογο, για ακόμη μια φορά.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Παράταση προθεσμίας για εγγραφές στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail   Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι η προθεσμία για την πραγματοποίηση των ηλεκτρονικών εγγραφών στις Εκκλησιαστικές μας ...