Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να εγκατασταθεί εργολάβος στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας -Στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας βρίσκεται ο δήμος Εορδαίας

Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να εγκατασταθεί εργολάβος στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας -Στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας βρίσκεται ο δήμος Εορδαίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, το πιθανότερο, αναμένεται να βάλει μπρος ο εργολάβος προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου (ΔΑΚ) Πτολεμαΐδας, ένα έργο που «μπλοκάρει» δύο χρόνια τώρα, επειδή δεν υπήρχαν οι σχετικές απαιτούμενες άδειες.

Αναλυτικότερα, μιλώντας με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νίκο Φουρκιώτη, τόνισε πως «πλέον βρισκόμαστε στην διαδικασία έκδοσης άδειας και μέσα στον Σεπτέμβριο, πιθανότατα, ίσως και αρχές Οκτωβρίου, θα έχουμε συνάντηση με τον ανάδοχο ώστε να προχωρήσουν τα έργα, τα οποία έχουν κολλήσει δύο χρόνια τώρα».

Σήμερα η δημοτική αρχή Εορδαίας βρίσκεται στη διαδικασία αδειοδότησης και έκδοσης οικοδομικής άδειας, ενώ όπως διευκρίνισε ο κ. Φουρκιώτης, το διάστημα που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή κατόρθωσε να νομιμοποιήσει το κτίριο.

Με την έκδοση της οικοδομικής άδειας, τον επόμενο μήνα, θα μπορέσει να αναλάβει δράση ο εργολάβος, ώστε να ξεκινήσουν επιτέλους οι εργασίες ανακαίνισης στο ΔΑΚ.

Αυτές περιλαμβάνουν ανακατασκευές σε μπάνια και τουαλέτες, αεραγωγό – εξαερισμό, θέρμανση και μια σειρά άλλων εργασιών όπως η αντικατάσταση του παρκέ (τα σωματεία ευελπιστούν το υπάρχον να βγει και να τοποθετηθεί σε κάποια από τα γυμναστήρια Γυμνασίων- Λυκείων όπου γίνονται προπονήσεις), που θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχουν γίνει ποτέ στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας, τουλάχιστον σε τέτοια έκταση.

Να τονιστεί πως ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου άγγιζε το 1.5 εκατομμύριο ευρώ και θα απαιτηθεί τουλάχιστον ένας χρόνος για τον εργολάβο ώστε να παραδώσει το έργο, με βάση τη σύμβαση.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, που το περιμένουν πως και πως τόσο τα φίλαθλα σωματεία που κάνουν χρήση του ΔΑΚ, αλλά και ο απλός κόσμος που γυμνάζεται εκεί.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νίκος Λυσσαρίδης- Αντιπεριφερειάρχης: «Η δολοφονία χαρακτήρα είναι δειλή και αδιάντροπη πράξη- Είχα δικαίωμα να καταθέσω αίτηση στο πρόγραμμα»- Δριμεία επίθεση στη Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Με μία πολύ έντονα φορτισμένη ομιλία, η οποία είχε χαρακτηριστικά προσωπικού τόνου, ο Αντιπεριφερειάρχης, ...