Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Γ. Αμανατίδης: Με τροπολογία μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία επενδυτών για την αδειοδότηση σταθμών ηλεκτροπαραγωγής από φωτοβολταϊκά ή ηλιοθερμικά συστήματα μέχρι 1 MW (δελτίο τύπου)

Γ. Αμανατίδης: Με τροπολογία μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία επενδυτών για την αδειοδότηση σταθμών ηλεκτροπαραγωγής από φωτοβολταϊκά ή ηλιοθερμικά συστήματα μέχρι 1 MW (δελτίο τύπου)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Με Τροπολογία (εδώ) που κατέθεσε στις 21/07/2020 ο Βουλευτής Νομού Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Προώθηση της Ηλεκτροκίνησης» και έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό επιλύθηκε ένα σημαντικό πρόβλημα στην περιβαλλοντική αδειοδότηση σταθμών ηλεκτροπαραγωγής από φωτοβολταϊκά ή ηλιοθερμικά συστήματα εγκατεστημένης ηλεκτρικής ισχύος μεγαλύτερη από 0,5 MW και μικρότερης ή ίσης του 1 MW.

Με την εγκριθείσα ρύθμιση θα χτυπηθεί η γραφειοκρατία και θα επέλθει ηρεμία στους επενδυτές αντίστοιχων έργων καθόσον δεν θα απαιτηθεί η επιστροφή των φακέλων και η εκ νέου περιβαλλοντική αδειοδότηση με επανυποβολή τους, κάτι που θα επιβάρυνε τόσο τους ίδιους όσο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Η ρύθμιση αυτή βοηθά στη συντριπτική πλειοψηφία τους επενδυτές της περιοχής μας λόγω του μεγέθους των φωτοβολταϊκών ήτοι μικρότερο από 1 MW.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team