Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει η νέα περίοδος μαθημάτων στο Σύλλογο Ιεροψαλτών Εορδαίας

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει η νέα περίοδος μαθημάτων στο Σύλλογο Ιεροψαλτών Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας των τοπικών φορέων και πολιτών ο καθιερωμένος Αγιασμός ,για την έναρξη των μαθημάτων της νέας περιόδου 2019-2020 του Συλλόγου Ιεροψαλτών Εορδαίας . Τον Αγιασμό τέλεσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας Πατήρ Νικηφόρος Μανάδης και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας Πατήρ Αυγουστίνος Αυξωνίδης ,συνεπικουρούμενοι από τον Αρχιμανδρίτη Πατέρα Τιμόθεο Τσισμαλίδη.

Μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Θεοκλήτου ,ο Πατήρ Νικηφόρος τόνισε το σημαντικό έργο ,που έχει παράξει ο Σύλλογος στην Εορδαία και στην ευρύτερη περιοχή.

Υποδεχόμενος τους παριστάμενους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευάγγελος Κεφαλίδης τους ευχαρίστησε για την παρουσία και υποστήριξή τους, ενώ προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε , παρουσίασε τους νέους στόχους του Διοικητικού Συμβουλίου και ανακοίνωσε την έναρξη των νέων τμημάτων εκμάθησης Βυζαντινής Μουσικής και Υμνολογίας, που θα λειτουργήσουν οσονούπω στην αίθουσα του Συλλόγου στο Επισκοπείο Πτολεμαΐδας . Εμφανώς συγκινημένος ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης , ο οποίος υπήρξε και ο πρώτος Πρόεδρος του Συλλόγου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πετυχημένη πορεία του. » Καλή και εποικοδομητική χρονιά» ευχήθηκε η Αντιδήμαρχος πολιτισμού, αθλητισμού και Δημοσίων σχέσεων Μαρία Αντωνιάδου, μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά .

«Από την ψαλτική προσεγγίζεται ο Θεός» επεσήμανε η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου , χαιρετίζοντας την εκδήλωση .

Στην αναγκαιότητα συνεργασίας του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας με τον Σύλλογο, αναφέρθηκε η εκπρόσωπός του Ξένια Τσαβκοπούλου.

Ήταν μία καθόλα επιτυχημένη εκδήλωση στην οποία οι Ιεροψάλτες έδωσαν το δικό τους μοναδικό Εκκλησιαστικό χρώμα .

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου