Αρχική > Slider > Με το βλέμμα στραμμένο στην ανεξαρτητοποίηση το Βελβεντό

Με το βλέμμα στραμμένο στην ανεξαρτητοποίηση το Βελβεντό

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

  • ΕΚΛΟΓΕΣ  ΣΤΗΝ Μ.Κ.Ο. «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ
  • Μ. Στεργίου: «Έχουμε μεγάλες προσδοκίες και ευελπιστούμε σε λύση»

Με το βλέμμα στραμμένο στην ανεξαρτητοποίηση βρίσκεται το Βελβεντό Κοζάνης το τελευταίο διάστημα, μετά και τις πρόσφατες επαφές με τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση. Την ίδια ώρα τα μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών Βελβεντού οδηγούνται σε εκλογές, για νέο διοικητικό συμβούλιο, στις 28 Οκτωβρίου, από τις 12 μ. μέχρι και τις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο.

Στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22/10 από τα μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών Βελβεντού, αναλύθηκαν τα πεπραγμένα της χρονιάς, έγινε ο οικονομικός απολογισμός και προγραμματισμός ενεργειών για το επόμενο εξάμηνο, μια χρονική περίοδος που θα φέρει – όπως εκτιμάται- εξελίξεις στο Βελβεντό.  Το πρώτο και θετικό σκέλος του προγραμματισμού και αυτό στο οποίο στέκονται οι κάτοικοι, είναι στην περίπτωση που ευοδωθεί το αίτημά τους, οπότε και προγραμματίζονται μια σειρά συνεδριάσεων με ενότητα, ώστε να περάσει το Βελβεντό στην «επόμενη ημέρα», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «e-ptolemeos.gr» ο πρώην δήμαρχος Βελβεντού και μέλος του ΔΣ της ΚτΠ Μανώλης Στεργίου.  «Οι πολιτικοί, όλοι, μας υπόσχονται. Βουλευτές, περιφερειάρχης και ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο, δέχονται ότι το αίτημά μας είναι τεκμηριωμένο. Είμαστε με μεγάλες προσδοκίες και μετά τις επαφές μας με τον κ. Χαρίτση, ευελπιστούμε ότι θα έχουμε λύση», τόνισε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με τη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, προ ημερών, αυτή είχε γίνει σε καλό κλίμα, μάλιστα ο υπουργός ζήτησε να παραταθεί ο χρόνος συνάντησης για να δοθούν οι εξηγήσεις που έπρεπε με λεπτομέρειες, όπως και έγινε, από την πλευρά των Βελβεντινών με τεκμηριωμένες απαντήσεις.

«Όλα αυτά συναινούν ότι πιθανόν να είμαστε κοντά στην προσδοκώμενη λύση, ώστε να διασπαστούμε. Να αποκατασταθεί η αδικία που μας έγινε, μετά από μικροπολιτικά παιχνίδια και τακτικές από το πολιτικό προσωπικό της Κοζάνης, κυρίως , στο πέρασμα των χρόνων», λέει με πικρία ο κ. Στεργίου, αφήνοντας αιχμές για τη στάση πολιτικών παραγόντων που θήτευσαν με χαρτοφυλάκια και δεν έφεραν εις πέρας το αίτημά τους. Στο σήμερα,  η Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού οδηγείται σε τυπικές μεν, αλλά ουσιαστικές δε, εκλογές για νέο Δ.Σ., ώστε να καθορίζονται οι εργασίες της συντονιστικής επιτροπής, με το βλέμμα …στραμμένο στην ανεξαρτητοποίηση.

 

 

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη