Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Με το Δήμαρχο Εορδαίας συναντήθηκε η αποστολή του Συλλόγου Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας «Ο Προφήτης Ηλίας», που συμμετείχε στο “Παγκόσμιο Φεστιβάλ Λαογραφίας Cannes- San Remo-Diano Marina 2019”

Με το Δήμαρχο Εορδαίας συναντήθηκε η αποστολή του Συλλόγου Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας «Ο Προφήτης Ηλίας», που συμμετείχε στο “Παγκόσμιο Φεστιβάλ Λαογραφίας Cannes- San Remo-Diano Marina 2019”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το χορευτικό συγκρότημα ενηλίκων του Συλλόγου Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας «Ο Προφήτης Ηλίας», στο “Παγκόσμιο Φεστιβάλ Λαογραφίας Cannes- San Remo-Diano Marina 2019”  στις παραστάσεις που έδωσε , υπό τους ήχους της  Μπάντας  από τη  Φλώρινα που συνόδευσε την αποστολή.

Τη   μοναδική αυτή  εμπειρία  μετέφεραν στο Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, εκπρόσωποι της αποστολής  στη Γαλλία , που    ταξίδεψαν  στο εξωτερικό την παράδοση της ιστορικής  Βλάστης.

Παραλαμβάνοντας το δώρο του Δημάρχου του DIANO MARINA , ο Δήμαρχος Εορδαίας εξέφρασε την περηφάνια του για τον Σύλλογο Βλατσιωτών , που ενέβασε ψηλά για μία ακόμα φορά την Ελληνική Σημαία.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: 19 ενεργά κρούσματα την Κυριακή στην Π.Ε. Κοζάνης από τα οποία 11 στον Δήμο Εορδαίας, 5 στον Δήμο Κοζάνης και 3 στον Δήμο Βοΐου- 26 στην Δυτική Μακεδονία-  Η αναφορά της Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κορωνοϊός: 19 ενεργά κρούσματα την Κυριακή στην Π.Ε. Κοζάνης από τα οποία 11 στον Δήμο Εορδαίας, 5 στον ...