Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Με σημαντικά κοινωνικά μηνύματα η εκδήλωση του» Καλού Σαμαρείτη»!

Με σημαντικά κοινωνικά μηνύματα η εκδήλωση του» Καλού Σαμαρείτη»!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


«Παλεύοντας να μείνουμε όρθιοι» , ήταν το θέμα της ομιλίας που ανέπτυξε ο Συγγραφέας- Ψυχολόγος Ελευθέριος Ελευθεριάδης στα πλαίσια της εκδήλωσης, που διοργάνωσε ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας «Ο καλός Σαμαρείτης» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου . »

Ο κάθε άνθρωπος δίνει το δικό του αγώνα σηκώνοντας και το δικό του Σταυρό και όλοι μαζί σηκώνουμε ένα κοινό Σταύρο σε αυτό τον τόπο» , επεσήμανε μεταξύ άλλων ο εισηγητής δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο διάλογο, που αναπτύχθηκε με το ακροατήριό του.

Αναφερόμενη στην, εν λόγω, πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου η Πρόεδρος Κατερίνα Γιάσογλου διευκρίνισε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του ανοίγματος του συλλόγου προς την κοινωνία και προκειμένου να βοηθηθούν οι νέοι άνθρωποι .

Επίσης η κ. Γιάσογλου επισήμανε ότι ο Σύλλογος το επόμενο Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα , θα διοργανώσει ακόμα μία ομιλία με θέμα «Κοίταμαι με τα μάτια της ψυχής » , που θα αναπτύξει η γνωστή συντοπίτισσά μας ψυχολόγος κ . Πουταχίδου.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες χαρακτήρισε τις εισηγήσεις αυτές ,από την πλευρά της και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κυριακή Κιοσκερίδου.
Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου