Αρχική > Slider > Με σημαντικά κοινωνικά μηνύματα η εκδήλωση του» Καλού Σαμαρείτη»!

Με σημαντικά κοινωνικά μηνύματα η εκδήλωση του» Καλού Σαμαρείτη»!

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

«Παλεύοντας να μείνουμε όρθιοι» , ήταν το θέμα της ομιλίας που ανέπτυξε ο Συγγραφέας- Ψυχολόγος Ελευθέριος Ελευθεριάδης στα πλαίσια της εκδήλωσης, που διοργάνωσε ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας «Ο καλός Σαμαρείτης» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου . »

Ο κάθε άνθρωπος δίνει το δικό του αγώνα σηκώνοντας και το δικό του Σταυρό και όλοι μαζί σηκώνουμε ένα κοινό Σταύρο σε αυτό τον τόπο» , επεσήμανε μεταξύ άλλων ο εισηγητής δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο διάλογο, που αναπτύχθηκε με το ακροατήριό του.

Αναφερόμενη στην, εν λόγω, πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου η Πρόεδρος Κατερίνα Γιάσογλου διευκρίνισε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του ανοίγματος του συλλόγου προς την κοινωνία και προκειμένου να βοηθηθούν οι νέοι άνθρωποι .

Επίσης η κ. Γιάσογλου επισήμανε ότι ο Σύλλογος το επόμενο Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα , θα διοργανώσει ακόμα μία ομιλία με θέμα «Κοίταμαι με τα μάτια της ψυχής » , που θα αναπτύξει η γνωστή συντοπίτισσά μας ψυχολόγος κ . Πουταχίδου.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες χαρακτήρισε τις εισηγήσεις αυτές ,από την πλευρά της και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κυριακή Κιοσκερίδου.
Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου