Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο Αμύνταιο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο Αμύνταιο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Στις 18 και 19 Ιουλίου 2021 και υπό την αιγίδα του Δήμου Αμυνταίου διοργανώθηκε η 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων από τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού στη πόλη του Αμυνταίου.

Οι αγώνες που ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, προσέλκυσαν αθλητές από όλη την Ελλάδα καθώς και πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε και χειροκρότησε τους αγωνιζόμενους.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης  ευχαρίστησε τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού για την επιλογή της πόλης του Αμυνταίου ως  προς την διεξαγωγή της διοργανωσης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Δήμος θα στέκεται πάντοτε αρωγός σε τέτοιες δραστηριότητες. Επίσης, ευχαρίστησε  το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαίδας και το ΕΚΑΒ  για την συμβολή τους στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτού του είδους οι διοργανώσεις και ιδιαιτέρως μορφές αγώνων  Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων είναι πολύ σημαντικές τόσο για την επίδειξη των οδηγικών ικανοτήτων των αθλητών όσο και των ικανοτήτων των οχημάτων, με κύριο στόχο πάντα την οδηγική ασφάλεια.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με λαμπαδηδρομία ξεκίνησαν απόψε οι εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης από το δημαρχείο Εορδαίας, οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή ...