Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Με επιτυχία και εφέτος η Ποδηλατοδρομία στα Κομνηνά Εορδαίας

Με επιτυχία και εφέτος η Ποδηλατοδρομία στα Κομνηνά Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κομνηνών «φίλοι του βουνού», διοργάνωσε ποδηλατοδρομία στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας χωρίς αυτοκίνητο. Πρόκειται για τη μοναδική ποδηλατοδρομία που γίνεται κάθε χρόνο στο Δήμο Εορδαίας, σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βερμίου, το Δημοτικό Σχολείο Πύργων και τις Τοπικές Κοινότητες, Κομνηνών – Μεσοβούνου και Πύργων .
Εφέτος συνδιοργανωθηκε  η 10η ποδηλατοδρομία με το Δήμο Εορδαίας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, την ημέρα του μνημόσυνου του Μεσοβούνου τιμώντας με τον τρόπο αυτό παράλληλα και τους πεσόντες κατά τη Γερμανική κατοχή. Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν παίρνοντας το σύνθημα από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ . Κασαπίδη, από την πλατεία Μεσοβούνου στις μία και μισή το μεσημέρι και τερμάτισαν στην πλατεία Κομνηνών.

Στην ποδηλατοδρομία συμμετείχαν περίπου 80 ποδήλατα τα οποία υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, ενώ το παρών έδωσαν επίσης ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς αλλά και η βουλευτής ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου. Εκπρόσωπος της διασωστικής ομάδας ενημέρωσε τα παιδιά για τη χρησιμότητα του κράνους και στη συνέχεια κληρώθηκαν τα 11 ποδήλατα που, διανεμήθηκαν στους τυχερούς.
Παρακαλώ να υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου