Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Με επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα «Μέρες της COVID-19 και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Με επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα «Μέρες της COVID-19 και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Μέρες της COVID-19 και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βελβεντού-Σιάτιστας, Βεύης-Μελίτης, Γρεβενών και Καστοριάς και τον Σ.E.E. Εκπαίδευσης για την Αειφορία του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Μακεδονίας, και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17/06/2020 (17:15-20:00).

Ευχαριστούμε θερμά την κα Πηνελόπη Παπαδοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τον κ. Κωνσταντίνο Κορφιάτη, Αναπληρωτή Καθηγητή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστήμιο Κύπρου και την κα Σοφία Μπάμπου, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, για τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους, με θέματα:

  • «Εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην εποχή του SARS-CoV-2»
  • «Περιβαλλοντική υποβάθμιση, πανδημίες και ο οικολογικός δρόμος για έναν ασφαλέστερο κόσμο»
  • «Κορωνοϊός, ανοσοποιητικό σύστημα και διατροφή»

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τους 243 εκπαιδευτικούς της Α΄/θμιας, Β΄/θμιας & Γ’/θμιας Εκπαίδευσης, φοιτητές/τριες και άλλους πολίτες από 28 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας και την Κύπρο που δήλωσαν τη συμμετοχή τους στην ημερίδα.

Ευχαριστούμε, τέλος, θερμά την Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κα Άννα Σπύρτου, τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Στέφανο Παρασκευόπουλο και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην ημερίδα και εξέφρασαν θετικά σχόλια για τη διοργάνωσή της και την ποιότητα των εισηγήσεων που παρουσιάστηκαν. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένη τη διαδικτυακή ημερίδα στον σύνδεσμο: https://youtu.be/Q5sT4pUr_rc

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κοζάνης: Άνοιγμα λογαριασμού και συγκέντρωση τροφίμων από τον Ε.Ε.Σ. για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Σε συνέχεια της μεγάλης κινητοποίησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις εκτεταμένες καταστροφές που ...