Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Με «άρωμα» Κοζάνης και Πτολεμαΐδας τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στις Ευρωεκλογές – Δείτε την τελική σταυροδοσία των υποψηφίων

Με «άρωμα» Κοζάνης και Πτολεμαΐδας τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στις Ευρωεκλογές – Δείτε την τελική σταυροδοσία των υποψηφίων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΔεν ήταν λίγοι οι υποψήφιοι με «δεσμούς» από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και εν γένει της Δυτικής Μακεδονίας, που κατέβηκαν στις πρόσφατες ευρωεκλογές διεκδικώντας την είσοδό τους στην Ευρωβουλή, από διάφορους πολιτικούς φορείς και κόμματα, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν χθες από το ΥΠΕΣ πρώτη και με διαφορά, με τους περισσότερους σταυρούς από τους καταγόμενους από την περιοχή υποψηφίους, ήρθε η επιχειρηματίας Υπατία Κωνσταντινίδου από την Πτολεμαΐδα, λαμβάνοντας 9.604 σταυρούς και καταλαμβάνοντας την 15η θέση. Ακολουθούν ο 45χρονος Λεωνίδας Στολτίδης με 8.120 σταυρούς  στην 30η θέση στο ΚΚΕ και η νεαρή, 29 χρόνων Τίνα Κουζιάκη επίσης από το ΚΚΕ με 8.031 σταυρούς, μια θέση πιο κάτω. Επίσης, η Ελευθεριάδου Ειρήνη (Ρούλα) με καταγωγή από την Κρυόβρυση Εορδαίας, με 7547 σταυρούς και την 34η θέση στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Ο καταγόμενος από τον Κρόκο Κοζάνης Νικόλαος Πλιάτσιος που κατέβηκε με τη «Δημιουργία Ξανά», έλαβε 2743 σταυρούς λαμβάνοντας την 6η θέση, ενώ η επίσης νεαρή σε ηλικία Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου, με καταγωγή από Πτολεμαΐδα και Φλώρινα, κατέβηκε ως υποψήφια με το ΛΑΟΣ και έλαβε 1583 σταυρούς, καταλαμβάνοντας την 18η θέση στο ψηφοδέλτιο.

Ακολουθούν, με την «Ελεύθερη Πατρίδα» ο μόνιμος κάτοικος Κοζάνης, Υποστράτηγος ε.α., Ιωάννης Μαράς, με 1553 σταυρούς, καταλαμβάνοντας την 14η θέση. Η Θεοδώρα Γκιούρα, από την Κοζάνη, κατέβηκε με την «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα, λαμβάνοντας 1288 σταυρούς και κατετάγη 14η. Τέλος, ο κοζανίτης σύμβουλος επιχειρήσεων, Γιάννης Μητλιάγκας, που κατέβηκε υποψήφιος με τη «Δημοκρατική Ευθύνη», έλαβε 786 σταυρούς και κατετάγη 6ος.

 

(οι υποψήφιοι στη φωτογραφία είναι από επάνω αριστερά με τη σειρά σταυρών που έλαβαν)

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εξώδικη ανταπάντηση στον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη από το 4coffee: «Είναι φανερή πλέον η τακτική εκφοβισμού και φίμωσης που ακολουθείτε απέναντί μας»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εξώδικη ανταπάντηση στον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη για την υπόθεση της αναφοράς του καταστήματος μας από τον Ν. Χαρδαλιά ...