Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Μαθήματα τένις από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Μαθήματα τένις από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Πτολεμαΐδας, αφού εκεί βρέθηκαν οι προπονητές τένις του Ομίλου  Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας για να τους μάθουν τα πρώτα βήματα για το άθλημα.

Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό και ο Ο.Α. ελπίζει να βρει καινούριους αθλητές που θα εντάξει στις τάξεις του.

Ο προπονητής του Ομίλου Γιάννης Γκίνος δήλωσε «βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να έχουν τα παιδιά τη πρώτη γνωριμία με το άθλημα του τένις δείχνοντας τους κάποια μυστικά με τις ρακέτες και τις μπάλες για το μάθουν πιο γρήγορα. Ελπίζουμε να παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και να έρθουν στις εγκαταστάσεις μας να το γνωρίσουν καλύτερα.

 

Όλο αυτό είναι στα πλαίσια μιας ευρύτερης προσπάθειας για να μάθουν τα παιδιά το τένις και σήμερα φιλοξενούμε και τον ομοσπονδιακό προπονητή Μιχάλη Αδανόγλου.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και θα πάμε τόσο στα Δημοτικά όσο και στα Γυμνάσια και τα Λύκεια».

Πάρα πολύ καλή η πρωτοβουλία του Ο.Α. Ο οποίος έχει τη τύχη να διαθέτει απίστευτες εγκαταστάσεις ιδανικές για προπόνηση χειμώνα καλοκαίρι.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.