Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Μάλλον η πιο γλυκιά (και ειλικρινής) ανακοίνωση υποψηφίου έρχεται από το Άργος Ορεστικό

Μάλλον η πιο γλυκιά (και ειλικρινής) ανακοίνωση υποψηφίου έρχεται από το Άργος Ορεστικό

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό κείμενο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις εκλογές και στο πλευρό του Πάνου Κεπαπτσόγλου (Προτεραιότητα στον Πολίτη), η δασκάλα Μαριλένα Μπουμπάρη.

Όπως έγραψε: «Το ύφος στην πραγματικότητα είναι “τραβάτε με κι ας κλαίω”. Έχω ένα τάχα μειδίαμα πλάι από φαρδυπλατια δόντια, που θα σε κάνει να πιστέψεις πως είμαι άνθρωπος με όραμα-γτ πρέπει εγώ να σου το πω. Η φωτογραφία θα πρεπε να ναι επαγγελματική και διαφορετικά οριοθέτημενη μα δεν είναι. Είναι επίσης σελφι ενώ δε θα πρεπε να ναι. Κάπου εδώ θα πρέπει να σου πω πως είμαι άλλη μια υποψήφια για το δήμο μα καθόλου δε θα θελα αυτός να είναι ο τρόπος. Δεν γίνεται από τακτ αλλά από πεποίθηση.
Ο,τι πραγματικά χρειάζεται να ξέρεις για μένα είναι:
Μιλάω λίγο και γράφω πολύ, οπότε και θα με βρεις στη συντακτική ομάδα του πρώτου freepress της Θεσσαλονίκης (Εξώστης) καθώς και σε site της Καστοριάς με κείμενα κοινωνικού κυρίως ενδιαφέροντος. Αγαπώ τα κλισέ, τις τέχνες και τον πολιτισμό σε κάθε του διάσταση. Εκτελώ μικρούς βραχυπρόθεσμους στόχους μα στο μυαλό μου χαίρουν μεγαλεπήβολα όνειρα. Αντί βιογραφικών, προτιμώ να «συντάσσω» μικρούς προσωπικούς διαλόγους. Έχω οικογένεια, φίλους και σκύλο που κανένα ρόλο δεν παίζουν στην απόφαση σου να με ψηφίσεις ή όχι».

Πηγήsentra.com.gr/

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team