Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Λίγες και μεμονωμένες οι ακυρώσεις τουριστών στα ξενοδοχεία της Δ. Μακεδονίας – Τι λέει ο Ιάκωβος Παντελίδης

Λίγες και μεμονωμένες οι ακυρώσεις τουριστών στα ξενοδοχεία της Δ. Μακεδονίας – Τι λέει ο Ιάκωβος Παντελίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ «ΠΑΓΩΜΑΡΑ» ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ

Παρά το αρχικό «μούδιασμα» στον τουριστικό κλάδο και ιδίως στους ξενοδόχους, για τις ματαιώσεις των αποκριάτικων εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, άρα και στη Δυτική Μακεδονία, μια ημέρα μετά τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας, η κατάσταση στην περιοχή είναι καλή σε ό,τι αφορά τις αφίξεις τουριστών.

Μιλώντας στον «Π» ο πρόεδρος του σωματείου ξενοδόχων Ν. Κοζάνης Ιωάκωβος Παντελίδης, τελικά οι ακυρώσεις κρατήσεων είναι μεμονωμένες, μιας και τα οργανωμένα γκρουπ επέλεξαν τα ταξιδέψουν στις πόλεις προορισμούς της Δυτικής Μακεδονίας. «Τα γκρούπ δεν μπορούσαν εύκολα να ακυρώσουν, είχαν δώσει άλλωστε και προκαταβολές. Αλλά ο κόσμος επέλεξε τελικά, εκτός εξαιρέσεων, να ταξιδέψει κανονικά σε όλη την περιφέρεια. Ενδεικτικά, η Καστοριά είναι σχεδόν γεμάτη, αλλά και η Κοζάνη», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Τελικά, οι μεμονωμένες ακυρώσεις δεν φαίνεται να επηρεάσουν ιδιαίτερα τους ξενοδόχους, παρά την αρχική αγωνία και τα πρώτα μηνύματα, μετά τις ακυρώσεις «βροχή» των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλους τους δήμους της περιοχής.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη