Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Λειτουργεί το Ιατρείο του Ιορδάνη Ανδρεάδη – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 3 Ιουνίου

Λειτουργεί το Ιατρείο του Ιορδάνη Ανδρεάδη – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 3 Ιουνίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Κοντά στους πάσχοντες συμπολίτες μας και πάλι ο γνωστός Γενικός Χειρουργός Ιορδάνης Ανδρεάδης.

Μετά περίπου 4 δεκαετίες στην δημόσια Υγεία, ως διευθυντής χειρουργικής κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας και μεγάλη προσφορά στην περιοχή, ο Ιατρός αποφάσισε να μην είναι συνταξιούχος και ανενεργός.

Από προχθές 1 Ιουνίου, άρχισε την λειτουργία Ιδιωτικού Ιατρείου, σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία και δέχεται πάσχοντες ασθενείς όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πάντοτε βέβαια με ραντεβού, λόγω της υγειονομικής κρίσης και του Κορονοϊού, τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας.

Η είδηση έδωσε μεγάλη χαρά στους συμπολίτες μας, αφού ο Ιορδάνης Ανδρεάδης χαίρει μεγάλης εκτίμησης, για την μεγάλη επιστημονική του κατάρτιση, την εμπειρία και την επιτυχή αντιμετώπιση χιλιάδων περιστατικών.

Είναι βέβαιο, ότι ο χειρουργός μας έχει ακόμη πολλά αποθέματα προσφοράς προς την τοπική μας κοινωνία και η απόφασή του για την λειτουργία Ιδιωτικού Ιατρείου είναι προς την σωστή κατεύθυνση και θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με τις υπάρχουσες δομές.

Το νέο Ιατρείο βρίσκεται στην οδό Παρμενίωνος, αριθμός 2 (έναντι του κινηματογράφου ΑΧΙΛΕΙΟΝ, δίπλα στο παλαιό πάρκο), Α΄όροφος, με τηλέφωνα για ραντεβού 2463023145 και 6945900620.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team