Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πτολεμαΐδα από σήμερα και για έξι μήνες για το έργο επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών – Δείτε πως θα επηρεαστεί η κυκλοφορία και σε ποιες οδούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πτολεμαΐδα από σήμερα και για έξι μήνες για το έργο επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών – Δείτε πως θα επηρεαστεί η κυκλοφορία και σε ποιες οδούς

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ρύθµιση κυκλοφορίας και εργοταξιακής σήµανσης, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε οδούς της πόλης της Πτολεµαΐδας, στο πλαίσιο του έργου επέκτασης δικτύου οπτικών ινών της εταιρείας ΟΤΕ Α.Ε. «FTTH ΠΤΟΛΕΜΑΪ∆ΑΣ».

1. Κατά την εκτέλεση των εργασιών επέκτασης δικτύου οπτικών ινών της εταιρείας ΟΤΕ ΑΕ που θα πραγµατοποιηθούν εντός της πόλης της Πτολεµαΐδας, του ∆ήµου Εορδαίας και σύµφωνα µε εγκεκριµένη µελέτη, να εφαρµοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθµίσεις: α) να εφαρµοστούν τα σχέδια εργοταξιακής σήµανσης και να τοποθετηθούν οι πινακίδες των σχετικών σχεδίων, όπως αποτυπώνονται στην Τεχνική Έκθεση µελέτης µέτρων ρύθµισης οδικής κυκλοφορίας, σήµανσης και ασφάλειας. β) Οι εργασίες που θα πραγµατοποιηθούν στις παρακάτω οδούς είναι µέρος των εργασιών που έχουν ανατεθεί στην ανάδοχο από τον ΟΤΕ για τα αντίστοιχα αστικά κέντρα:

• Στένωση λωρίδας της οδού κατά περίπτωση ανάλογα µε το είδος των εργασιών και εφόσον επαρκεί το πλάτος του οδοστρώµατος για την διέλευση των οχηµάτων ανά κατεύθυνση.

• Εναλλάξ κυκλοφορία δύο (2) κατευθύνσεων , κατά περίπτωση , εφόσον και αν απαιτηθεί , όπου λόγω του πλάτους της οδού ή της θέσης εργασίας δεν εξασφαλίζεται ελάχιστο πλάτος διέλευσης οχηµάτων ανά κατεύθυνση.

Η κυκλοφορία των οχηµάτων δεν θα διακόπτεται, αλλά είτε θα διεξάγεται κανονικά ως προς την περίπτωση (1), είτε θα διεξάγεται εναλλάξ κυκλοφορία δύο (2) κατευθύνσεων ως προς την περίπτωση (2). 2. ∆ιάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθµίσεων: από σήµερα Παρασκευή (10-07- 2020) για χρονικό διάστηµα έξι (6) µηνών, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και εορτών καθώς επίσης και ηµερών που υφίστανται επικίνδυνες για την οµαλή κυκλοφορία καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, οµίχλη κλπ.).

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη