Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα χρόνο λόγω εργασιών στην επαρχιακή οδό Κοζάνης Φλώρινας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα χρόνο λόγω εργασιών στην επαρχιακή οδό Κοζάνης Φλώρινας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Κυκλοφοριακές ρυθµίσεις κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών του έργου «Ετήσια συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης έτους 2018» στο Εθνικό ∆ίκτυο και στο Επαρχιακό ∆ίκτυο αρµοδιότητας συντήρησης της Π.Ε. Κοζάνης, σύµφωνα µε το αρθ. 52 του ΚΟΚ..

Αποφασίζεται:

1. Κατά την εκτέλεση προγραµµατισµένων εργασιών, στην Π.Ε.Ο. Κοζάνης – Φλώρινας από όρια µε Π.Ε. Φλώρινας (µέσω Τ.Κ. Περδίκκα) έως Κοίλα Κοζάνης (∆-ση Ποντοκώµης), εξαιρούµενης της πόλης της Πτολεµαΐδας, να εφαρµοσθούν κυκλοφοριακές ρυθµίσεις, ως ακολούθως: α. στένωση λωρίδας της οδού, κατά περίπτωση, ανάλογα µε το είδος των εργασιών και εφόσον επαρκεί το πλάτος του οδοστρώµατος για την διέλευση των οχηµάτων ανά κατεύθυνση. β. εναλλάξ κυκλοφορία δύο (2) κατευθύνσεων, κατά περίπτωση, όπου λόγω του πλάτους της οδού ή της θέσης εργασίας δεν εξασφαλίζεται ελάχιστο πλάτος διέλευσης οχηµάτων 2,75µ ανά κατεύθυνση. γ. Η κυκλοφορία των οχηµάτων, δεν θα διακόπτεται, αλλά είτε θα διεξάγεται κανονικά ως προς την περίπτωση (1), είτε θα διεξάγεται εναλλάξ κυκλοφορία δύο (2) κατευθύνσεων ως προς την περίπτωση (2).

  1. (i) Μετά το πέρας των καθηµερινών εργασιών, τα τµήµατα των οδών όπου θα υπάρχουν παρεµβάσεις θα παραδίδονται στην κυκλοφορία, αφού αποµακρυνθεί η εργοταξιακή σήµανση από το οδόστρωµα, όπου αυτή δεν απαιτείται, ώστε να µην προκαλείται σύγχυση στους χρήστες της οδού. (ii) Οι εργασίες θα εκτελούνται από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών καθώς επίσης και ηµερών που υφίστανται επικίνδυνες για την οµαλή κυκλοφορία καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, οµίχλη κλπ.). (iii) Μόνιµη υφιστάµενη σήµανση η οποία έρχεται σε σύγκρουση µε αυτήν που προτείνεται θα πρέπει να αποµακρυνθεί ή να καλυφθεί ώστε να αποφεύγεται η σύγκρουση των χρηστών του οδικού δικτύου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες (ηµέρα – νύχτα).
  2. ∆ιάρκεια κυκλοφοριακών ρυθµίσεων για χρονικό διάστηµα ενός έτους.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team