Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κριτική της αντιπολίτευσης στο Δήμαρχο Βοϊου για τα διόδια- Συνάντηση την Τρίτη με τον Υπουργό Μεταφορών και τους βουλευτές

Κριτική της αντιπολίτευσης στο Δήμαρχο Βοϊου για τα διόδια- Συνάντηση την Τρίτη με τον Υπουργό Μεταφορών και τους βουλευτές

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σκληρή κριτική άσκησαν στη δημοτική αρχή οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βοϊου, στη συνεδρίαση για τις εξελίξεις σχετικά με τη λειτουργία των διοδίων στη Σιάτιστα.

Ο Δημήτρης Κοσμίδης υποστήριξε πως ο Δήμαρχος απολογείται για τις συνεχόμενες αποτυχίες του, ενώ εκτός από το ότι δεν υπάρχει ειδικό καθεστώς απαλλαγής για τους κατοίκους του Βοϊου, δεν διεκδικήθηκαν ούτε οι θέσεις εργασίας.

Για μια δημοτική αρχή που τρέχει πίσω από τις εξελίξεις έκανε λόγο ο Λάζαρος Γκερεχτές, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή για μυστικοπάθεια: «Στα θετικά το παίζετε ήρωες και στα αρνητικά κοιτάτε να μοιράσετε τις ευθύνες».

«Τρέχουμε μετά τα γεγονότα. Στη δική μας θητεία κάναμε πολλά ώστε να μη γίνουν τα διόδια. Τώρα έρχονται τα πάνω κάτω», τόνισε ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ενώ απόφαση που αποτελεί «ταφόπλακα» για τους κατοίκους του Βοϊου χαρακτήρισε τη λειτουργία των διοδίων ο Μιχάλης Καραμπατζιάς.

Πάντως οι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι συμμετείχαν στη συνεδρίαση, ενημέρωσαν το σώμα πως την Τρίτη έχει οριστεί συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών με τον Κώστα Καραμανλή, ώστε να υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μ. Μαστρανέστη (υπάλληλος ΔΟΥ Κοζάνης): «Αισθάνομαι ικανοποιημένη από την απόφαση της δικαιοσύνης. Ελπίζω να είναι μια δικαίωση για την ψυχή του Πέτρου που έφυγε τόσο άδικα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αισθάνομαι ικανοποιημένη από την απόφαση της δικαιοσύνης. Ελπίζω να είναι μια δικαίωση για την ψυχή του Πέτρου που ...