Συμβαίνει τώρα
Αρχική > ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ > Κραυγή αγωνίας από πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης και αντιπρόεδρο σωματείου καφεστίασης Κοζάνης για το LOCKDOWN: «Έχουμε τελειώσει»

Κραυγή αγωνίας από πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης και αντιπρόεδρο σωματείου καφεστίασης Κοζάνης για το LOCKDOWN: «Έχουμε τελειώσει»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Με τηλεφωνικές επικοινωνίες στο δελτίο ειδήσεων του TOP CHANNEL με τη Ρίτα Τσιούρα και τον Ζήση Πιτσιάβα, πριν από λίγο, τόσο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Αθανάσιος Δρακατσίκας όσο και ο αντιπρόεδρος του σωματείου καφετεριών Αλέκος Βουτυρής, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την τρέχουσα κατάσταση στην ΠΕ Κοζάνης μετά τα νέα μέτρα και την δεινή οικονομική κατάσταση των επαγγελματιών που πλήττονται από το LOCKDOWN.

Ο κ. Δραγατσίκας ζήτησε διευκρινήσεις αν τελικά το λιανεμπόριο κλείνει ή όχι, ενώ ζήτησε άμεση παρέμβαση από βουλευτές και περιφέρεια για οικονομική ενίσχυση των επαγγελματιών της περιοχής. «Τελειώσαμε. Έχει τελειώσει το 2020 για εμάς. Δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Άμεσα να πάρουν θέση γιατί οι μοναδικοί που δεν φταίμε είμαστε εμείς», είπε με αγανάκτηση.

«Με κοιτάνε στα μάτια οι εργαζόμενοί μου, τι να τους πω;», είπε με αγανάκτηση, επίσης, ο κ. Βουτυρής.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δήμος Εορδαίας: Τι αποφασίστηκε για τη λειτουργία του 2ου ΕΠΑΛ Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Αποσύρεται, τελικά, η εισήγηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Εορδαίας που προέβλεπε παραχώρηση αιθουσών στο 1ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, ...