Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης  Άνοιγμα των υπηρεσιών  Δανεισμού και Επιστροφής βιβλίων από την Τετάρτη 27/1/2021

Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης  Άνοιγμα των υπηρεσιών  Δανεισμού και Επιστροφής βιβλίων από την Τετάρτη 27/1/2021

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης από την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 ξεκινά τον Δανεισμό & την Επιστροφή των βιβλίων μέσω  ραντεβού.

Η όλη διαδικασία θα γίνεται στην είσοδο  της βιβλιοθήκης, τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τα παρακάτω:

 

 • Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού, Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-15:00, μετά από ραντεβού.
 • Ο δανεισμός & η επιστροφή των βιβλίων γίνεται πριν την κεντρική είσοδο (από το παράθυρο).
 • Ο δανεισμός γίνεται κατόπιν προηγούμενης υποβολής ηλεκτρονικής κράτησης στην ιστοσελίδα, με email ή τηλεφωνική επικοινωνία.
 • Η παραλαβή του υλικού γίνεται έπειτα από ενημέρωση του χρήστη/ μέλους (mail ή τηλέφωνο) ότι είναι έτοιμο.
 • Ανώτατο όριο βιβλίων δανεισμού παραμείνουν τα 10 βιβλία για 30 ημέρες χωρίς δυνατότητα ανανέωσης.
 • Τα βιβλία, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, θα παραμένουν στην βιβλιοθήκη στον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται από την ημερομηνία επιστροφής τους (72 ώρες).
 • Ο δανεισμός & η επιστροφή των βιβλίων για το παιδικό τμήμα θα γίνεται σύμφωνα με τη διαδικασία που ισχύει και στο δανειστικό τμήμα.
 • Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της βιβλιοθήκης και να αποκτήσουν κάρτα δανεισμού, μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας της βιβλιοθήκης εδώ. Η εγγραφή ολοκληρώνεται κατά την προσέλευσή σας στη βιβλιοθήκη με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ:

 

 • Εισέρχεστε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκη: https://opac.kozlib.gr,
 • Συνδέεστε στο λογαριασμό σας με τους κωδικούς που έχετε πάρει από τη βιβλιοθήκη στα πεδία: Σύνδεση και Κωδικός πρόσβασης
 • Αναζητήστε τα βιβλία στον κατάλογο. Για καλύτερα αποτελέσματα στην έρευνά σας χρησιμοποιείστε την σύνθετη αναζήτηση.
 • Εντοπίστε το βιβλίο στα αποτελέσματα της αναζήτησης και επιλέξτε την κράτηση. Αν το βιβλίο βρίσκεται σε περισσότερα από ένα αντίτυπο διαλέξτε το αντίτυπο που σας ενδιαφέρει και επιβεβαιώστε την κράτηση. Προσοχή! Οι κρατήσεις που γίνονται σε βιβλία που δεν είναι διαθέσιμα τη συγκεκριμένη στιγμή στη βιβλιοθήκη (δηλαδή είναι δανεισμένα), θα μπορείτε να τα δανειστείτε μετά από τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται από την ημερομηνία επιστροφής τους (72 ώρες).
 • Αφού κάνετε τις κρατήσεις σας, η βιβλιοθήκη θα ετοιμάσει την παραγγελία σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή με mail για να καθοριστεί η ημέρα και ώρα παραλαβής των βιβλίων.
 • Η κράτηση δεν είναι εφικτή, αν η κάρτα σας έχει λήξει. Σε αυτή την περίπτωση τηλεφωνήστε στη βιβλιοθήκη.
 • Όσοι αδυνατούν να κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής κράτησης μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη βιβλιοθήκη για να δανειστούν βιβλία που επιθυμούν. Επιλογή βιβλίων της αρεσκείας σας δεν θα πραγματοποιείται στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.

 

Επικοινωνία-Πληροφορίες:τηλ. 2461049319 (εσωτ 152) Ιστοσελίδα: www.kozlib.gr  Δανειστικό: daneismos@kozlib.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Οι απαντήσεις των υπηρεσιακών ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και Διαχειριστικής Αρχής για το πρόγραμμα των 40 εκ. ευρώ – Κασαπίδης: «Σταθήκαμε σύννομοι» – Τι είπαν Κωνσταντινίδης και Αμανατίδης για το νέο πρόγραμμα που αναμένεται από το Υπουργείο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με τις απαντήσεις που έδωσαν οι υπηρεσιακοί σε ερωτήσεις περιφερειακών συμβούλων, από το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και τη Διαχειριστική Αρχή ...