Στο πλευρό των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Καστοριάς βρίσκονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. «Στις δύσκολες στιγμές γεννιούνται μαχητές», αναφέρει το πανό που κρεμάστηκε στην πόλη.

Η Καστοριά είναι μια από τις πόλεις της Ελλάδας που δοκιμάζονται από τον κορονοϊό. Ήδη σε τρεις Δήμοι του νομού, ανάμεσα στους οποίους και αυτός της Καστοριάς έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας για τις επόμενες 14 ημέρες.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν με ότι μέσο διαθέτουν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της Καστοριάς και προσπαθούν να τονώσουν το ηθικό τους. Πώς; Ανεβάζοντας ένα πανό στην πόλη, το οποίο γράφει πως «στις δύσκολες στιγμές γεννιούνται μαχητές».

«Στις δύσκολες αλλά και περίεργες στιγμές αυτές όπου όλοι ζούμε θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης προς όλους αυτούς που μάχονται με αυτόν τον ΙΟ και προς όλους αυτούς που παλεύουν με νύχια και με δόντια για να εξασφαλίσουν την υγεία των συνανθρώπων μας.

Από την πλευρά μας θα στηρίξουμε με όλη μας τη δύναμη και με ότι μέσο διαθέτουμε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουν Γιατροί και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

ΥΓ: Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ.

ΥΓ2 : ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ», έγραψαν στη σελίδα τους στο facebook.

Πηγή:m.sport24.gr