Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Κορωνοϊός: Πληροφορίες για νέο ρεκόρ κρουσμάτων πανελλαδικά -Πολλά περισσότερα από χθες, εξετάζονται νέα μέτρα

Κορωνοϊός: Πληροφορίες για νέο ρεκόρ κρουσμάτων πανελλαδικά -Πολλά περισσότερα από χθες, εξετάζονται νέα μέτρα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Ανησυχητικά είναι τα νέα από το μέτωπο του κορωνοϊού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν πολλά περισσότερα κρούσματα σε σχέση με χθες.

Χθες ανακοινώθηκαν 667 κρούσματα κορωνοϊού, αριθμός ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν πολλά περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού σε σχέση με χθες, μια ιδιαίτερα ανησυχητική εξέλιξη για την πορεία του Covid-19 στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερωθεί λεπτομερώς για την κατάσταση αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κύπρο και ήδη εξετάζεται η λήψη νέων μέτρων όπως η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας και η ευρύτερη χρήση μάσκας, δηλαδή το να γίνει υποχρεωτική σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και σε περιοχές χαμηλότερου επιπέδου κινδύνου.

Τα στοιχεία είναι άκρως ανησυχητικά από το πρωί, καθώς από διάφορες πηγές επιβεβαιώνονται συνεχώς κρούσματα. 18 στα Ψαχνά Ευβοίας, 7 από τα rapid tests στη Νέα Σμύρνη, ενώ ανησυχητικά είναι και τα στοιχεία για τα εν ενεργεία κρούσματα σε διάφορες περιοχές. Χαρακτηριστικά σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς από την Καστοριά ανέφερε ότι στην πόλη υπάρχουν 113 ενεργά κρούσματα με μέσο όρο ηλικίας τα 37 έτη.
Πηγή: iefimerida.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κατέβασαν 250 «πειρατικές» ιστοσελίδες

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Περισσότερες από 250 ιστοσελίδες που διέθεταν ταινίες χωρίς άδεια κατέβηκαν το τελευταίο διάστημα. Εν ...