Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κορωνοϊός: Μπαράζ εξιτηρίων από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο – 19 την τελευταία εβδομάδα + 1 από την ΜΕΘ!

Κορωνοϊός: Μπαράζ εξιτηρίων από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο – 19 την τελευταία εβδομάδα + 1 από την ΜΕΘ!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Αποσυμφορείται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, σε ότι αφορά τη νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό. Οι αριθμοί των εξιτηρίων είναι ενθαρρυντικοί, ενώ είναι σχεδόν μηδενικές οι νέες εισαγωγές.
Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου καταγράφηκαν 7 εξιτήρια, ενώ εντός της προηγούμενης εβδομάδας, τα εξιτήρια ήταν 12.
Ευχάριστο επίσης είναι το γεγονός, της εξόδου από την ΜΕΘ ενός ασθενούς με covid-19 από άλλη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου της πόλης του.
Ενώ οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με κορωνοϊό ήταν σταθερά πάνω από 50 για μήνες, σήμερα είναι λιγότεροι από 20, γεγονός που έχει αποσυμφορήσει σημαντικά το Νοσοκομείο, και έχει γεμίσει με ικανοποίηση το προσωπικό του.
Αξίζει τέλος να σημειωθούν κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά:
 – Πάνω από 440 ασθενείς με covid-19 έχουν νοσηλευτεί στο Μποδοσάκειο
 – Πάνω από 2.300 άτομα πέρασαν από το Μποδοσάκειο, από όλη την Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία, ως ύποπτα περιστατικά για covid-19. Όλα αυτά τα περιστατικά, τα εξέτασε ή και περιέθαλψε το Νοσοκομείο.
 – Το Μποδοσάκειο είχε οριστεί ως το μοναδικό μη Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αναφοράς για τον Κορωνοϊό, και έχει νοσηλεύσει ασθενείς με κορωνοϊό, από τα Γρεβενά μέχρι και τις Σέρρες.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Διαδικτυακή ομιλία από τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτ. Μακεδονίας με θέμα «Τα θαύματα του ουρανού» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει αυτήν την Κυριακή στις 18:00 τη διαδικτυακή ομιλία με θέμα : «Τα ...