Αρχική > Αθλητικά > Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Εορδαικής Δύναμης

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Εορδαικής Δύναμης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο καφέ «Σταθμός» η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τον σύλλογο Εορδαϊκή Δύναμη Taekwondo Πτολεμαΐδας .
    
    Γονείς, φίλοι και μαθητές του συλλόγου παρευρέθησαν στην γιορτή αυτή σε ένα ιδιαίτερα ζεστό περιβάλλον, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο σύλλογός  είναι μια μεγάλη οικογένεια και αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά και επιτυχίες στους αγώνες
  
     Αφότου μοιράστηκε η πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στους παρευρισκόμενους, το φλουρί κέρδισε η Χριστίνα Σάκκου αθλήτρια του Συλλόγου η οποία για την χρονιά που πέρασε έφερε πολλές διακρίσεις όσο σε διεθνή όπως και σε τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα και της ευχόμαστε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.  
    
    Το Δ.Σ. και ο προπονητής Χρήστος Χριστίδης ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχεται ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017 με Υγεία, Πρόοδο, Ειρήνη, Ευτυχία και περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις
Εκ του Δ.Σ..

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.