Αρχική > Αθλητικά > Κοπή πίτα Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Πτολεμαΐδα

Κοπή πίτα Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Πτολεμαΐδα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τη πίτα του για τη νέα χρονιά έκοψε στη κατάμεστη αίθουσα γνωστής καφετέριας στη Πτολεμαΐδα ο Όμιλος Αντισφαίρισης.

Μια κοπή πίτας που έβγαλε και ειδήσεις αφού ο πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσιάρας ανακοίνωσε ότι το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις θα γίνει στη Πτολεμαΐδα και στο Κέντρο Αντισφαίρισης που πολύ σύντομα θα είναι ολοκληρωμένο για τη κατασκευή του οποίου μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Πλακεντά.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία του ο Πατήρ Αθανάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαϊτζόπουλος, ο εντετελμένος σύμβουλος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Δημήτρης Καρακασίδης, οι αντιδήμαρχοι Εορδαίας Καίδης και Κοκκινίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας κ.Θεοδοσιάδης, οι πρώην δήμαρχοι Τσιούμαρης και Βρυζίδου και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ασπράγκαθος.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσιάρας μεταξύ των άλλων τόνισε «…θέλω να ανακοινώσω ότι μέσα στο 2017 θα ολοκληρωθεί το Κέντρο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας. Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη αλλά ιδιαίτερα τον αγαπητό αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Πλακεντά που έχει γίνει πολύ φιλικός απέναντι στον όμιλο μας και η συμβολή του στην επανεκκίνηση και στην ολοκλήρωση του Κέντρου ήταν καθοριστική.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη που δεσμεύτηκε για κατασκευή κερκίδας στα εξωτερικά γήπεδα καθώς επίσης την πρώην δήμαρχο Παρασκευή Βρυζίδου που φρόντισε να έρθει το ρεύμα στα γήπεδα και τον πρώην δήμαρχο Γρηγόρη Τσιούμαρη που μας παραχώρησε την έκταση και έκανε τη μελέτη.

Η ολοκλήρωση του Κέντρου θα μας δώσει τη δυνατότητα για την διεξαγωγή αγώνων. Ήδη η ομοσπονδία αποφάσισε το 5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τένις για μικρές ηλικίες να γίνει στη Πτολεμαΐδα. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 300 αθλητές ηλικίας 12-14 και 16 μαζί με τους γονείς και τους προπονητές τους θα έρθουν στη πόλη από 2 έως 6 μέρες και θα υπάρχει μεγάλη κίνηση και οικονομική ανάπτυξη με τα ξενοδοχεία να είναι γεμάτα.

Επίσης η ομοσπονδία σκέφτεται τη καθιέρωση ένας διεθνούς τουρνουά που θα προσελκύει αθλητές από όλο τον κόσμο στη Πτολεμαΐδα.

Με αυτά και με αυτά η πόλη μας για 20 μέρες τουλάχιστον το χρόνο θα είναι γεμάτη από κόσμο του τένις».

 

Στη συνέχεια είχαμε βραβεύσεις που διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους :

Αλέξανδρος Παντελίδης στην ηλικία των 12 ετών με τη βράβευση να κάνει ο κ. Καίδης

Δαλαπάσχου Μάρθα στην ηλικία 12 ετών με τη βράβευση να κάνει ο κ. Καλαιτζόπουλος

Ράλλη Κατερίνα στην ηλικία 14 ετών με τη βράβευση να κάνει ο κ. Θεοδοσιάδης

Παντελίδη Κωνσταντίνο στην  ηλικία 14 ετών με τη βράβευση να κάνει ο κ. Κοκκινίδης

Καριπίδου Θεοδώρα στην ηλικία 16 ετών με τη βράβευση να κάνει ο κ. Καρακασίδης

 

Επίσης βραβεύτηκε η Καριπίδου Νίκη που πέρασε στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Τέλος πρέπει να σημειώσουμε πως ο πρώην δήμαρχος Γρηγόρης Τσιούμαρης στη σύντομη ομιλία του πρότεινε μια αίθουσα στη πόλη να πάρει το όνομα του προέδρου του ομίλου Πέτρου Τσιάρα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.