Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Κόλαση φωτιάς στην Μόρια: Καταστράφηκε η δομή, στο δρόμο 12.000 πρόσφυγες και μετανάστες (vid)

Κόλαση φωτιάς στην Μόρια: Καταστράφηκε η δομή, στο δρόμο 12.000 πρόσφυγες και μετανάστες (vid)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Όλη η δομή έχει καταστραφεί, ενώ η φωτιά έχει επεκταθεί λόγω των ανέμων και εκτός της δομής.

Μόνο ως τρομακτικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι εικόνες που έρχονται από την δομή στην Μόρια, η οποία έχει καταστραφεί από την φωτιά που δημιουργήθηκε αργά χθες το βράδυ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, αφορμή αποτέλεσε η γνωστοποίηση του ότι 35 άτομα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και ότι πρέπει να τεθούν σε απομόνωση μαζί με μέλη των οικογενειών τους αλλά και όσους είχαν χαρακτηρισθεί επαφές τους. Αυτό θα γινόταν σε χώρους αποθήκης λίγο έξω από το ΚΥΤ στο δρόμο προς την Παναγιούδα.

Κάποιοι από αυτούς αντέδρασαν στην προοπτική της απομόνωσης τους και αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τον καταυλισμό. Κάποιοι άλλοι αργά το βράδυ προσπάθησαν να βγουν έξω από τον καταυλισμό κινούμενοι προς τα βουνά και θεωρώντας ότι έτσι θα διαφύγουν από τον κίνδυνο του κορονοϊού που θα προκαλούσε η επαφή με όσους δεν δεχόταν να απομακρυνθούν.

Οι συγκρούσεις μεταξύ τους οδήγησαν σύντομα σε φωτιές αρχικά περιμετρικά του καταυλισμού που κατέκαψαν όλες τις σκηνές έξω και γύρω από το ΚΥΤ και κοντέινερ μέσα σε αυτό, ενώ οι φλόγες δεν άργησαν να επεκταθούν και στην ευρύτερη περιοχή λόγω των ισχυρών ανέμων.

Πηγή: gazzetta.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χάρτης ECDC : Στο «κόκκινο» η Ευρώπη – Στην Ελλάδα οι μόνες «πράσινες» περιοχές

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η Ήπειρος, τα νησιά του Ιονίου και των Κυκλάδων και τα Δωδεκάνησα. είναι οι ...