Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κλειστές πόρτες καταγγέλλουν ότι βρήκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οι φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών: «Στου κουφού την πόρτα…»

Κλειστές πόρτες καταγγέλλουν ότι βρήκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οι φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών: «Στου κουφού την πόρτα…»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σήμερα το πρωί ορισμένοι εκπρόσωποι του φοιτητικού συλλόγου των Μηχανολόγων Μηχανικών με τη συμπαράσταση και εκπροσώπων των άλλων δύο συλλόγων της Πολυτεχνικής Σχολής (Μηχανικοί Περιβάλλοντος, Μηχανικοί Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών), επιχείρησαν να πραγματοποίησουν διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Η εξέλιξη του εγχειρήματος αυτού ήταν επιεικώς απογοητευτική. Με τη γνωστοποίηση της δράσης μας, περιμέναμε έναν εποικοδομητικό διάλογο με άτομα που θα αφουγκραστούν τις ανησυχίες μας. Αντ’αυτού βρεθήκαμε αντιμέτωποι με κλειστές πόρτες!

Ως φοιτητές επιλέξαμε να εκπροσωποιηθούμε από συγκεκριμένα άτομα στέλνοντας έναν μικρό αριθμό του δυναμικού μας ώστε να υπάρξει ένας ουσιώδης διάλογος και να αποφευχθεί η οχλαγωγία. Δεν περιμέναμε όμως σε καμία περίπτωση μια τέτοια απόρριψη και αδιαφορία για ένα τόσο φλέγον ζήτημα για την κοινότητά μας. Δεν περιμέναμε, επίσης, να βρούμε αντί για εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ την αστυνομία και τους δημοσιογράφους στο κατώπι μας. Είμαστε σύλλογοι οι οποίοι δρουν ειρηνικά και επιδιώκουν πάντα το διάλογο. Θεωρούμε τεράστια προσβολή τις κινήσεις αυτές. Δεν αρμόζει στην πόλη στην οποία σπουδάζουμε να μας αντιμετωπίζει με καχυποψία και αδιαφορία. Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι δε μετράει η γνώμη των φοιτητών-πολιτών του ελληνικού κράτους και ότι ακόμα ένας αρμόδιος φορέας προσπαθεί να παραγκωνίσει την προσπάθειά μας.

Πού είναι η πολιτεία; Πού είναι οι αρμόδιοι φορείς; Αρμόζει σε κάποιο βουλευτή αυτή η συμπεριφορά; Πότε θα ακουστούμε; Πότε θα ληφθούν υπόψιν οι ανησυχίες μας;

Γίνεται ξεκάθαρο ότι παρόλο που το Πανεπιστήμιο αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την τοπική κοινωνία οι εκπρόσωποί της αδιαφορούν με περίσσεια ευκολία.

 

Φ.Σ. Μηχανολόγων Μηχανικών

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team