Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κινητοποίηση για την κοινωνική ασφάλιση από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Ν. Κοζάνης

Κινητοποίηση για την κοινωνική ασφάλιση από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Ν. Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με παλμό και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη η κινητοποίηση ενάντια στο τσάκισμα της Κοινωνικής Ασφάλισης έπειτα από το κάλεσμα της Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Ν. Κοζάνης το πρωί του Σαββάτου 30 Νοέμβρη, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης και το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης.

Στην κινητοποίηση χαιρέτισε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΕΕΝ ο Σταύρος Μωυσιάδης και στη συνέχεια την κεντρική ομιλία έκανε ο Χρήστος Ψαλίδας, πρόεδρος της  Συντονιστικής Επιτροπής  Αγώνα  Συνταξιούχων Νομού Κοζάνης.

Με τη σημερινή κινητοποίηση συνταξιούχοι και εργαζόμενοι έστειλαν μαχητικό κάλεσμα συσπείρωσης ενάντια στα αντιλαϊκά σχέδια για τη διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης και την ιδιωτικοποίησή της.

Τα συνθήματα «Με αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση, δεν είναι για παζάρια και για διάλυση» και «Τα ταμεία χτίστηκαν στων εργατών τις πλάτες – Δεν τα παραδίδουμε στους κεφαλαιοκράτες» έδωσαν το στίγμα στην κινητοποίηση.

Στο τέλος της κινητοποίησης διαβάστηκε το ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Κοζάνης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team