Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Κεραυνοί και ατεκμηρίωτες απόψεις… Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κεραυνοί και ατεκμηρίωτες απόψεις… Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Κεραυνοί και ατεκμηρίωτες απόψεις

Κεραυνός εν αιθρία στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας η είδηση πως από την προτεινόμενη (και πολυσυζητημένη) θέση Κουρί, που προορίζεται για τη μετεγκατάσταση του Κομάνου των Αναργύρων, περνάει ο αγωγός ΤΑP. Και δεν διαψεύσθηκε μέχρι στιγμής. Μα καλά; Κανείς δεν το είχε ψάξει τόσο καιρό;

Εν τω μεταξύ, η παρέμβαση με υπόμνημα του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Εορδαίας σχετικά με το θέμα, γεννά το εξής ερώτημα: Πως είναι δυνατόν, οι θεσμοί αλλά και η κοινωνία, να μην έχουν συμβουλευθεί τόσα χρόνια επιστημονικές ομάδες που μπορούν να εκφέρουν υπεύθυνες και τεκμηριωμένες απόψεις για τόσο καίρια ζητήματα;

Το συμβούλιο προχώρησε κατά τα αναμενόμενα, και επικύρωσε την απόφαση της Ολυμπιάδας για τη μη αποδοχή των Αναργύρων. Με αντιεπιστημονικό τρόπο, χωρίς να τεκμηριώσει την απόφασή της η Δημοτική Αρχή. Ο μόνος λόγος, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, είναι επειδή είχε δώσει το λόγο του στους κατοίκους της Ολυμπιάδας ότι θα περάσει το δικό τους. Από την άλλη, δεν πρότεινε λύσεις για τις τοποθεσίες που θα προτείνει στους Αναργύρους για τη συνέχεια, με συνέπεια να χαθούν ένας-δυο μήνες ακόμα. Ως αποτέλεσμα, αποχώρησαν έξαλλοι και απογοητευμένοι οι κάτοικοι των Αναργύρων.

 

Τα λεφτά

Διχασμένοι οι αυτοδιοικητικοί μας για την απόδοση των αποθεματικών στο κράτος. Προφανώς κάποιοι ποντάρουν στην κεντρική εξουσία και κάποιοι ξέρουν ότι δεν έχουν πιθανότητες.

 

Η Τελεία του Γκλέτσου στη ΖΕΠ

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος «Τελεία»  Μαρία Νικολαΐδου, πολιτευτής Πιερίας, παρακολούθησε τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και δεν διέφυγε της προσοχής και αντίληψης του Προέδρου Γιώργου Κωτσίδη. «Η φιλοξενία μας και η ευγένειά μας, απαιτεί να κάνουμε αναφορά στο όνομά της και να την καλωσορίσουμε…», είπε..….

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team