Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κέντρο Δια βίου μάθησης ΕΚΑΒ για εκπαίδευση σε προνοσοκομειακή φροντίδα θα δημιουργεί στην Εορδαία – Το πρώτο πανελλαδικά στο είδος του
Áóèåíïöüñï ôïõ ÅÊÁÂ. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Κέντρο Δια βίου μάθησης ΕΚΑΒ για εκπαίδευση σε προνοσοκομειακή φροντίδα θα δημιουργεί στην Εορδαία – Το πρώτο πανελλαδικά στο είδος του

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤο πρώτο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΚΑΒ Ιατρικής Φροντίδας της χώρας, θα δημιουργηθεί στην Εορδαία, και συγκεκριμένα σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Εορδαίας στο πρώην δημαρχείο Μουρικίου στο Εμπόριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εκπαιδευτικό κέντρο προνοσοκομειακής φροντίδας, το οποίο θα είναι σε θέση να κάνει μαθήματα τόσο σε πληρώματα του ΕΚΑΒ όσο και σε πολίτες.

Αναμένεται να ξεκινήσει, ωστόσο, όταν εγκριθούν να ξεκινήσουν πανελλαδικά όλου του τύπου οι εκπαιδεύσεις δια ζώσης. Πιθανώς, τον Σεπτέμβριο, αν όλα πάνε καλά,  στόχος είναι να ξεκινήσουν και τα πρώτα σεμινάρια στην Εορδαία.

Πρόκειται για πολύ σημαντική δομή, μιας και σε πανελλαδικό επίπεδο πρόκειται για το πρώτο κέντρο εκπαίδευσης δια βίου μάθησης για ιατρική προνοσκομειακή φροντίδα, που υλοποιείται από το ΕΚΑΒ.

Το πράσινο φως θα δοθεί τη Δευτέρα το απόγευμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας το οποίο συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη.

Είναι σημαντικό πως θα μπορεί να εκπαιδεύει επαγγελματικές ομάδες και πολίτες, στο κομμάτι του ΕΚΑΒ, ένας τομέας που πανελλαδικά γίνεται για πρώτη φορά στην περιοχή.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΠΑΝΣΕΚΤΕ  «Νέα μέτρα λειτουργίας στην Εστίαση από 26 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Για τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από 26 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου στις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης ...