Αρχική > Παραπολιτικά > Καθηγητής Πανεπιστημίου ο Γιάννης Λαζαρίδης – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 11/03/20

Καθηγητής Πανεπιστημίου ο Γιάννης Λαζαρίδης – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 11/03/20

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Μία προαγωγή, που εκτός από τον ίδιο, τιμά και την γενέτειρά πόλη του, την Πτολεμαΐδα, είχαμε χθες.

Ο συμπολίτης μας Γιάννης Λαζαρίδης, έως τώρα αναπληρωτής καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χθες το πρωί ορκίσθηκε καθηγητής αγγειοχειρουργικής του Α.Π.Θ.!

Η είδηση έδωσε μεγάλη χαρά στην Πτολεμαΐδα και τους πολίτες της, οι περισσότεροι των οποίων γνωρίζουν καλά και από τα παιδικά του χρόνια  τον εξαιρετικό γιατρό συμπολίτη τους.

Με πολύχρονη θητεία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και σημαντική προσφορά στην Ιατρική επιστήμη και τον άνθρωπο επιβραβεύθηκε για την μεγάλη του προσπάθεια.

Όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί υποδειγματικά την χειρουργική και τους πάσχοντες ασθενείς και φυσικά διδάσκει στους φοιτητές.

Παράλληλα, πλήθος είναι τα περιστατικά των συμπολιτών μας, που προσφεύγουν σ’ αυτόν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Ο Γιάννης Λαζαρίδης συνεχίζει την τακτική επαφή με την γενέτειρα, ενώ διαθέτει οικία στην Πτολεμαΐδα την οποία επισκέπτεται συχνά, προκειμένου να συναντά τους πολυάριθμους φίλους και συμμαθητές του.

Η επίσημη τελετή αναγόρευσής του σε καθηγητή Αγγειοχειρουργικής έγινε χθες Τρίτη στη Θεσσαλονίκη στην αίθουσα τελετών της Πρυτανείας του ΑΠΘ.

Η εφημερίδα μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον διαχρονικό φίλο του ‘’ΠΑΛΜΟΥ’’ και προσωπικό μας φίλο Γιάννη Λαζαρίδη, ευχόμενη καλή σταδιοδρομία και ‘’εις ανώτερα’’.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ 15/09 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα οι

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail   Εβδομάδα ΔΕΘ διανύουμε, με πολλές ειδήσεις κυρίως σε ότι αφορά την Οικονομία, αλλά και την επικείμενη επίσκεψη ...