Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Καστοριά: Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη για απαγόρευση του ψαρέματος από σήμερα το απόγευμα στη λίμνη- Προσπαθεί να εντείνει τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας- Νέα κρούσματα και διακομιδές από το Νοσοκομείο

Καστοριά: Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη για απαγόρευση του ψαρέματος από σήμερα το απόγευμα στη λίμνη- Προσπαθεί να εντείνει τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας- Νέα κρούσματα και διακομιδές από το Νοσοκομείο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τη σκληρή στάση την οποία έχει αποφασίσει να ακολουθήσει για τον περιορισμό της άσκοπης κυκλοφορίας στην Καστοριά, φαίνεται πως εφαρμόζει από σήμερα ο Αντιπεριφεριάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος, ο οποίος από το πρωί έχει δώσει εντολή να κυκλοφορούν οχήματα της Περιφέρειας που θα μεταδίδουν μήνυμα ώστε οι πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

Παράλληλα, από το απόγευμα ο Αντιπεριφερειάρχης θα ανακοινώσει και την απαγόρευση του ψαρέματος στη λίμνη της Καστοριάς, απόφαση η οποία έρχεται 25 περίπου μέρες νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει κάθε χρόνο στις 15 Απριλίου.

Για τα νέα μέτρα έχει ενημερωθεί και η ΕΛ.ΑΣ που καλείται να συμβάλει στην τήρηση των μέτρων, ενώ σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την πόλη, η δημόσια ανακοίνωση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ με την οποία καλούσαν τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, οι οποίες σε πολλές των περιπτώσεων δυσκολεύουν και τη διακομιδή ασθενών στο Νοσοκομείο.

Ένα Νοσοκομείο που πλέον λειτουργεί οριακά, νοσηλεύοντας τουλάχιστον 9 περιστατικά, με ένα από αυτά σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ χθες πραγματοποιήθηκαν δύο ακόμα διακομιδές στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως σήμερα επιβεβαιώθηκαν άλλα 2 κρούσματα, ανεβάζοντας τον αριθμό στην περιοχή στο  23. Πρόκειται για μία νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου και έναν πολίτη.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Σεφτέ στις νίκες για τον Εορδαϊκό 3-1 στον Βελβεντό

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Εορδαϊκός πέρασε νικηφόρα από το Βελβεντό κερδίζοντας την τοπική ...