Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κασαπίδης για Πάτση: “Να διορθωθεί η δυσφήμηση της περιφερειακής αρχής περί κινήτρων επενδύσεων στις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας”

Κασαπίδης για Πάτση: “Να διορθωθεί η δυσφήμηση της περιφερειακής αρχής περί κινήτρων επενδύσεων στις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η υπόθεση της ενιαίας αντιμετώπισης της Δυτικής Μακεδονίας, από το σχέδιο για τη δίκαιη μετάβασης, απασχόλησε ένα μεγάλο μέρος της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, με τους βουλευτές της Καστοριάς, όπως και τους Δημάρχους της Π.Ε. Καστοριάς, να θέτουν με έμφαση το θέμα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε η τοποθέτηση και του Δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη, ενώ στην συνεδρίαση δε συμμετείχε ο Βουλευτής, Ανδρέας Πάτσης.

Ο Περιφερειάρχης μάλιστα ζήτησε από τον κ. Πάτση να διευκρινίσει στους πολίτες πως όσα υποστηρίζει τελευταία για ξεχωριστά κίνητρα επενδύσεων στους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας, δεν είναι πρόταση της Περιφερειακής αρχής αλλά είναι πρόβλεψη του master plan: “Θα παρακαλούσα να διορθωθεί αυτή η δυσφήμιση της περιφερειακής αρχής”, τόνισε ο Γιώργος Κασαπίδης.

Πάντως όπως ενημέρωσε η Πρόεδρος, Φρόσω Ντιο, η ίδια αναζήτησε τον Βουλευτή αλλά δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από την πλευρά του

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ptolemeos Fm 26/01: Δείτε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ptolemeos Fm 26/01: Δείτε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr   Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: ...