Αρχική > Πολιτική > Καλλιόπη Βέττα: «Κοινοβουλευτική ερώτηση για την ανάγκη διατήρησης τραπεζικού καταστήματος στα Σέρβια»

Καλλιόπη Βέττα: «Κοινοβουλευτική ερώτηση για την ανάγκη διατήρησης τραπεζικού καταστήματος στα Σέρβια»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΗ Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για την ανάγκη διατήρησης τραπεζικού καταστήματος στα Σέρβια.

Η ερώτηση, βασίζεται στην επιστολή του Δήμου Σερβίων προς το αρμόδιο Υπουργείο, στην οποία καταγράφεται η φημολογία για κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή.

Γίνεται αναφορά στον ευρύ κύκλο εργασιών που πραγματοποιεί το κατάστημα, δεδομένου και του γεγονότος της πρόσφατης μείωσης του προσωπικού των ΕΛ.ΤΑ στην περιοχή.

Παράλληλα, καταγράφεται το μεγάλο πρόβλημα που θα προκύψει στους πολίτες του Δήμου που είναι πελάτες της συγκεκριμένης Τράπεζας καθώς, σε περίπτωση κλεισίματος, θα αναγκάζονται, λόγω της μεγάλης γεωγραφικής απόστασης από το πλησιέστερο κατάστημα, να μετακινούνται έως και 100 χιλιόμετρα για την πραγματοποίηση των συναλλαγών.

Τέλος, γίνεται μνεία στην γενικότερη ανάγκη διατήρησης επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας στην περιοχή, λόγω της μετάβασης σε ένα νέο ενεργειακό καθεστώς.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δείτε τα πόθεν έσχες των βουλευτών Π.Ε. Φλώρινας Αντωνιάδη και Πέρκα, Γρεβενών Πάτση και Καστοριάς Τζηκαλάγια και Τεληγιορίδου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε τι δήλωσαν στις φορολογικές τους οι Βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης και Θεοπίστη Πέρκα, της Π.Ε. ...