Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Και ο Γ. Αδαμίδης κατά του Π. Καρακασίδη: «Απύθμενο θράσος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ όταν ομιλεί και ως μέλος της διοίκησης του Σπάρτακου»

Και ο Γ. Αδαμίδης κατά του Π. Καρακασίδη: «Απύθμενο θράσος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ όταν ομιλεί και ως μέλος της διοίκησης του Σπάρτακου»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την αντίδραση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη συνάντησε η η χθεσινή τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΟΔΕ και μέλος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, Παντελή Καρακασίδη, ο οποίος μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης και με τις δύο ιδιότητες, σημειώνοντας πως θα είναι ευχαριστημένος αν γίνουν πράξη 2 από τα 13 μέτρα που ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Αδαμίδης με ανάρτησή του έκανε λόγο για «απύθμενο θράσος» από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, τονίζοντας πως «δεν μπορεί να επικαλείται την ιδιότητά του ως μέλος της διοίκησης του Σπάρτακου».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του πρόεδρου του Σπάρτακου Μόσχο Μόσχου.

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

«Απύθμενο θράσος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης όταν ομιλεί και ως μέλος της διοίκησης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.
Μπορεί ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ στη μεταλιγνιτική εποχή υιοθετώντας τις θέσεις του κόμματός του να βάλει κοτούλες και να φτιάξει έναν κηπάκο έτσι όπως είπε ο περιφερειάρχης ή ως κάτοικος της Δυτικής Μακεδονίας να βρει κάτι άλλο να κάνει όπως λέει ο Μητσοτάκης
Αυτό όμως που δεν μπορεί να επικαλείται είναι η ιδιότητα του ως μέλος της Διοίκησης του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και να προσεγγίζει το θέμα της απολιγνιτοποίηση με βάση τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Σπάρτακος διαχρονικά έχει ομόφωνες αποφάσεις των οργάνων του για τα ζητήματα είτε της πώλησης της Μικρής ΔΕΗ, είτε της Αποεπένδυσης, είτε της βίαιης Απολιγνιτοποίησης και Δεσμεύουν όλα τα μέλη της Διοίκησής του.
Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια παραβαίνει το καταστατικό αντιβαίνει στο σκοπό και τα συμφέροντα του Συνδικάτου και τα συμφέροντα των Εργαζομένων.
Θυμίζω ότι στο παρελθόν αντίστοιχες ενέργειες επέβαλαν την διαγραφή μέλους από το Συνδικάτο.
Χαιρετίζω την άμεση αντίδραση του προέδρου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ συν Μόσχου Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό γιατί απαιτείται η καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας από το Δ.Σ του Σπάρτακου.
Υ.Γ. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον άνθρωπο Παντελή Καρακασίδη Θα πρέπει όμως όταν τοποθετείται Δημόσια να επιλέγει με ποιον ρόλο θα τοποθετείται!!!»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Την παραίτησή του προς τον πρωθυπουγρό από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο ...