Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ιωάννα Ανδρονικίδου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Εορδαϊκής Ανατροπής”: «Είμαστε ο μόνος συνδυασμός που έχει αναπτυξιακό πρόγραμμα με όραμα»

Ιωάννα Ανδρονικίδου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Εορδαϊκής Ανατροπής”: «Είμαστε ο μόνος συνδυασμός που έχει αναπτυξιακό πρόγραμμα με όραμα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου Εορδαίας να στηρίξουν στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου την παράταξη «Εορδαϊκή Ανατροπή», απηύθυνε η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Ιωάννα Ανδρονικίδου το βράδυ της Παρασκευής, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού της στην Πτολεμαΐδα. Διότι, όπως τόνισε, η παράταξή της «είναι ανένταχτη, αδέσμευτη και ακομμάτιστη» και παρά τον πόλεμο που δέχτηκε κατάφερε πριν πέντε χρόνια να μπει στα έδρανα του Δήμου και «για πέντε ολόκληρα χρόνια έκανε σκληρή, μάχιμη, ασυμβίβαστη κριτική και αντιπολίτευση, όπου αυτό ήταν αναγκαίο για το καλό του τόπου μας.»

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η παράταξή της μέσω της επικεφαλής της βροντοφώναζε στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Νοσοκομείο, για την ΔΕΤΗΠ, για “τις διάφορες “περίεργες και παράξενες αποφάσεις”. Για τις μετεγκαταστάσεις, για τη νέα κλοπή στην ΑΕΒΑΛ, για την ανισότιμη και ψηφοθηρική κατανομή κονδυλίων και για πολλά άλλα», υποσχόμενη ότι η παράταξή της θα συνεχίσει να έχει την ίδια στάση που είχε μέχρι τώρα, με στόχο την προστασία της Πτολεμαΐδας και των Κοινοτήτων της «από επιβουλές διαφόρων εξω-Εορδαϊκκών κέντρων και των τοπικών εκπροσώπων τους και για να τραβήξει τον τόπο μπροστά και να τον βγάλει από την μιζέρια στην οποία βρίσκεται.»

Άσκησε επίσης κριτική στους συνυποψηφίους της καταλογίζοντάς τους «όψιμο» και «υποκριτικό ενδιαφέρον», με στόχο «την υφαρπαγή της ψήφου και μόνο»,  λέγοντας μάλιστα πως «ο ένας φωτογραφίζεται με τον Ιβάν τον τρομερό, η άλλη με τον Ζαγοράκη», και πρόσθεσε:  «Φίλοι Παοκτσήδες, φίλοι Πτολεμαϊδιώτες δείξτε τους ότι δεν ξεγελιέστε σαν τα μικρά παιδιά με τέτοια ζαχαρωτά!»

Η κ. Ανδρονικίδου ανέφερε επίσης ότι ο συνδυασμός της είναι ο μόνος συνδυασμός «που έχει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα με όραμα και με στόχο τη δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας» και τόνισε: «Δεν επιθυμούμε να γίνουμε απλά οι διαχειριστές του Δήμου. Το να διορθώνεις λακκούβες, το να μαζεύεις τα αδέσποτα, το να αλλάζεις τις λάμπες στους δρόμους είναι κάτι το αυτονόητο. Εμείς προτείνουμε κάτι πέρα από αυτό, κάτι πιο πέρα από το αυτονόητο. Καθώς, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, με μια ΔΕΗ θνήσκουσα, μόνο η ανάπτυξη προς νέους τομείς και νέες κατευθύνσεις θα δώσει κάποιο μέλλον σ’ αυτόν τον τόπο.»

Είναι καιρός, πρόσθεσε, να «εκμεταλλευτούμε την οικολογική καταστροφή, τα πολλά και βαθειά ορυχεία που μάς αφήνει η ΔΕΗ. Είναι καιρός να τα μετατρέψουμε σε τουριστική ευλογία. Είναι αυτό που θα έκανε ο κάθε έξυπνος επιχειρηματίας, ο κάθε έξυπνος και οραματιστής Δήμαρχος και τέτοιοι προσπαθούμε να είμαστε για το καλό του τόπου μας, για το καλό των ανθρώπων μας.»

Η κ. Ανδρονικίδου ανέγνωσε τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων της «Εορδαϊκής Ανατροπής» και ανακοίνωσε ότι η παρουσίασή τους θα γίνει στην κεντρική εκδήλωση – ομιλία της την Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 8.30μ.μ..

Video Κούλα ΠουλασιχίδουΚοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Διαδικτυακή ομιλία από τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτ. Μακεδονίας με θέμα «Τα θαύματα του ουρανού» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει αυτήν την Κυριακή στις 18:00 τη διαδικτυακή ομιλία με θέμα : «Τα ...