Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ημερίδα σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα στο Eπιμελητήριο Πτολεμαΐδας την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Ημερίδα σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα στο Eπιμελητήριο Πτολεμαΐδας την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με πρωτοβουλία του Κου Παντελίδη, μέλος Επιμελητηρίου Κοζάνης, υπεύθυνου Επιμελητηρίου Πτολεμαΐδας και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ «ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.».

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

όλοι οι καταστηματάρχες, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, Περιφερειακής Ενότητας Πτολεμαΐδας ΔΗΛΑΔΗ : εστιατόρια – καταστήματα διασκέδασης – καφετέριες – καφενεία – καφέ – ξενοδοχεία – πιτσαρίες  – ταβέρνες  – μουσικοταβέρνες – κυλικεία – βρεφονηπιακοί σταθμοί – παιδότοποι και άλλα συναφή επαγγέλματα σε συγκέντρωση την               25-09-2019 και ώρα 18:30 στην αίθουσα τoυ  Επιμελητηρίου Γουμέρας 6, Αμφιθέατρο Πέτρος Τόττης  με θέματα :

 

1ο ΘΕΜΑ: Όροι και προϋποθέσεις που πρέπει να τηρεί το κατάστημα για να αποφεύγει τις παραβάσεις – πρόστιμα – ομαλή λειτουργία της επιχείρησης (25 σημεία).

2ο ΘΕΜΑ: Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα – Τελευταίες Εξελίξεις (ΕΥΕΔ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-GEA)

3 ο ΘΕΜΑ: Μετά την κατάργηση της Α.Ε.Π.Ι. οι εταιρείες Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων από δύο έγιναν τρεις με αποτέλεσμα τα αμοιβολόγια να αυξηθούν από 80% έως 100%.

  • Πως θα απαλλαγούμε νόμιμα και νομότυπα από τις ανωτέρω εταιρείες.
  • Πως θα αποφύγουμε τις πληρωμές των προηγούμενων ετών.
  • Δεκάδες Ασφαλιστικά μέτρα από GEA και στην Πτολεμαΐδα
  • Απαλλακτικές Αποφάσεις Δικαστηρίων ΕΝΑΝΤΙΟΝ της GEA.

Θα επακολουθήσει συζήτηση – ερωτήσεις για οτιδήποτε αφορά τον κλάδο.

Ομιλητής και αναλυτής ο κ. Γρηγόρης Τσαπατσάρης, γνωστός σ’ όλη την Ελλάδα από τις εκατοντάδες αθωώσεις συναδέλφων καταστηματαρχών από τα πνευματικά Δικαιώματα και με την συμμετοχή του στα κεντρικά όργανα για 18 χρόνια.

Ο κ. Τσαπατσάρης είναι:

Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών (Δημόσιας Διοίκησης και Επιχειρήσεων) –  Ιδρυτής και  Διευθυντής στα σχολεία ΑΚΑΔΗΜΙΑ – Μέχρι πριν λίγο καιρό Καθηγητής στην Σχολή Αστυφυλάκων Π.Ε. Γρεβενών και Εισηγητής  σε προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ. – 32 χρόνια στον συνδικαλισμό ως Πρόεδρος Εστιατορίων και Καφετεριών του Ν. Γρεβενών και Πρόεδρος των Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας – Θεωρείται ο πλέον Έμπειρος και Ειδικός Αναλυτής στα Πνευματικά Δικαιώματα – Μέχρι και πριν ένα μήνα ήταν μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Σ.Ε. «Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορίων & Συναφών Επαγγελμάτων», με θέση υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων – Αντιπρόσωπος της Γ.Ε.Σ.Β.Ε.Ε. «Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας» και από το 2016 εκλέχτηκε Πρόεδρος του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε «Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων – Καφετεριών – Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων» και το 2017 εκλέχθηκε αντιπρόεδρος της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Επιχειρήσεων και Ναυτιλίας Ελλάδας».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Θα δοθεί σ’ όλους τους μετέχοντες οδηγός ενημέρωσης και συμπεριφοράς για Πνευματικά Δικαιώματα – Συγγενικά Δικαιώματα.

Συγχαίρουμε και επικροτούμε την πρωτοβουλία του συλλόγου σας και ευχόμαστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και άλλες πόλεις.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team