Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ικανοποιημένος ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας από την Διεξαγωγή της 8ης Έκθεσης Egnatia Expο 2016

Ικανοποιημένος ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας από την Διεξαγωγή της 8ης Έκθεσης Egnatia Expο 2016

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με μεγάλη επισκεψιμότητα και πολύ πετυχημένη παρουσία εκθετών έπεσε την Δευτέρα 13 Ιουνίου η αυλαία της 8ης Γενικής – Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας Egnatia expo 2016, που συνδιοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας Εορδαίας και το ΕΒΕ ΠΕ Κοζάνης, με την υποστήριξη του Δήμου Εορδαίας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της ΔΕΗ, το διάστημα 8-13 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα.

Μιλώντας στον ‘’Π’’ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας Εορδαίας Γιώργος Ηλιόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την φετινή διοργάνωση, η οποία χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και εκθετών τονίζοντας:

«Καταφέραμε για μία ακόμη φορά τα πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια εκθετών και κόσμου. Είμαστε σίγουροι ότι τα επιχειρηματικά οφέλη για τους συμμετέχοντες συναδέλφους θα είναι σημαντικά, ενώ ήδη έχουν επιτευχθεί κάποιες εμπορικές συμφωνίες».

Ο κ. Ηλιόπουλος ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές της Έκθεσης, τους επιχειρηματίες που εμπιστεύονται το θεσμό, τους υπεύθυνους των παράλληλων εκδηλώσεων και τους πολίτες που τον έχουν ‘’αγκαλιάσει’’ όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ανανεώνοντας το ‘’ραντεβού’’ για την 9η Egnatia expo, επεσήμανε ότι ήδη οι διοργανωτές προσανατολίζονται σε κάποιες καινοτομίες, ψάχνοντας για νέα στοιχεία, που θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο το θεσμό.

DSC03769 DSC03770

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου