Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης: Θείες Λειτουργίες την Κυριακή της Πεντηκοστής (7 Ιουνίου)

Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης: Θείες Λειτουργίες την Κυριακή της Πεντηκοστής (7 Ιουνίου)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Την Κυριακή της Πεντηκοστής, 7η Ιουνίου 2020, η Θεία Λειτουργία και ο Εσπερινός της γονυκλισίας θα τελεσθούν στους Ι. Ναούς της πόλης της Κοζάνης και στο Εξωκκλήσι Ζωοδόχου Πηγής («Παναγία») κατά το συνηθισμένο ωράριο (7:00-10.30) ενώ δεν θα υπάρξει δεύτερη Θ. Λειτουργία.

Στον Ι. Κοιμητηριακό Ναό του Αγ. Γεωργίου ο Εσπερινός της γονυκλισίας θα τελεσθεί (μετά την Θ. Λειτουργία) στον χώρο του Κοιμητηρίου, κατά το έθιμο. Στις ι. Ακολουθίες θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος, ο οποίος την Δευτέρα 8/6 θα τελέσει την Θ. Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό της Αγίας Τριάδας Δρεπάνου.

Υπενθυμίζεται ότι: α) ο Ι. Μητροπολιτικός Ναός του Αγ. Νικολάου έχει δημιουργήσει κανάλι στο You Tube, με τα στοιχεία Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης, απ’ όπου θα αναμεταδοθούν απ’ ευθείας οι  Θ. Λειτουργίες στις 7 και 8/6,

β) η θαυματουργή ιερή εικόνα της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας βρίσκεται στον Ι. Ναό των Αγ. Αναργύρων (ως 10/6) και θα μεταφερθεί στον Ι. Ναό της Αγ. Παρασκευής (ως 19/6).

Από την Ιερά Μητρόπολη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη