Αρχική > Προτάσεις > ΙΕΚ VOLTEROS: Ημέρα Κρέατος με Σύγχρονες Τεχνικές Τεμαχισμού την Κυριακή 24/11/2019

ΙΕΚ VOLTEROS: Ημέρα Κρέατος με Σύγχρονες Τεχνικές Τεμαχισμού την Κυριακή 24/11/2019

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το ΙΕΚ VOLTEROS διοργανώνει ολοήμερο σεμινάριο με Σύγχρονες Τεχνικές Τεμαχισμού
Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου είναι οι εξής :
• Ανατομία κρέατος
• Τεχνικές τεμαχισμού βοοειδούς κρέατος
• Μαγειρική Αξιοποίηση
• Παρασκευάσματα
• Βιτρίνα Χριστουγέννων
Το Σεμινάριο  προσφέρει βασικές γνώσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η σύγχρονη κρεοτεχνία. Ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη επαφή με την κρεοτεχνία.

Σε ποιους απευθύνεται:
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε κρεοπώλες , σε μάγειρες και σε  οποινδήποτε  επαγγελματία ή σπουδαστή επισιτιστικών σπουδών ή επαγγέλματος,  οι οποίοι θέλουν να εξειδικευτούν στα προϊόντα κρέατος.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/11/2019 στο χώρο του ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη.
Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: 24610.28197 , 24610.24210 (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας )

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team