Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Προτάσεις > ΙΕΚ VOLTEROS: Ημέρα Κρέατος με Σύγχρονες Τεχνικές Τεμαχισμού την Κυριακή 24/11/2019

ΙΕΚ VOLTEROS: Ημέρα Κρέατος με Σύγχρονες Τεχνικές Τεμαχισμού την Κυριακή 24/11/2019

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email






Το ΙΕΚ VOLTEROS διοργανώνει ολοήμερο σεμινάριο με Σύγχρονες Τεχνικές Τεμαχισμού
Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου είναι οι εξής :
• Ανατομία κρέατος
• Τεχνικές τεμαχισμού βοοειδούς κρέατος
• Μαγειρική Αξιοποίηση
• Παρασκευάσματα
• Βιτρίνα Χριστουγέννων
Το Σεμινάριο  προσφέρει βασικές γνώσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η σύγχρονη κρεοτεχνία. Ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη επαφή με την κρεοτεχνία.

Σε ποιους απευθύνεται:
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε κρεοπώλες , σε μάγειρες και σε  οποινδήποτε  επαγγελματία ή σπουδαστή επισιτιστικών σπουδών ή επαγγέλματος,  οι οποίοι θέλουν να εξειδικευτούν στα προϊόντα κρέατος.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/11/2019 στο χώρο του ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη.
Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: 24610.28197 , 24610.24210 (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας )

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team