Αρχική > Πολιτική > Ιάκωβος Παντελίδης για Παντελή Καρακασίδη, με αφορμή το άρθρο Χ. Κάτανα: «Ο κ. Καρακασίδης θα έπρεπε στη συγκεκριμένη περίοδο που είναι και η τελευταία του να είναι πιο ταπεινός…»

Ιάκωβος Παντελίδης για Παντελή Καρακασίδη, με αφορμή το άρθρο Χ. Κάτανα: «Ο κ. Καρακασίδης θα έπρεπε στη συγκεκριμένη περίοδο που είναι και η τελευταία του να είναι πιο ταπεινός…»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σχολιάζοντας μέσω facebook ανάρτηση του kozanimedia.gr, το άρθρο του πολιτευτή της ΝΔ, Χάρη Κάτανα που δημοσιεύθηκε και στο e-ptolemeos.gr «Το κάλλος, το καλό και τον καλό πολλοί θαυμάσανε, το κορόιδο όμως κανείς», στο οποίο ο κ. Κάτανας καταθέτει κάποιες επισημάνσεις προς τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Π. Καρακασίδη, ο Ιάκωβος Παντελίδης δηλώνει πως θα έπρεπε την περίοδο αυτή ο κ. Καρακασίδης να είναι πιο»ταπεινός», γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο του κυρίου Κατάνα ο κύριος Καρακασίδης θα έπρεπε στη συγκεκριμένη περίοδο που είναι και η τελευταία του να είναι πιο ταπεινός θα έπρεπε στο τέλος αυτής της πραγματικά πετυχημένης πορείας του σαν πρόεδρος να ευχαριστήσει όλους όσους πραγματικά βοήθησαν τόσο στην εκλογή του και ξέρει πολύ καλά αυτός όσο και στην εξυγίανση των οικονομικών της ΝΟΔΕ… Η περίοδος που έρχεται θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολη για την περιοχή και οφείλουμε να σταθούμε όλοι μας στο ύψος των περιστάσεων….»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team