Αρχική > Uncategorized > Η υποψ. Βουλευτής ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου στην εκπομπή «Η ώρα των πολιτών» σήμερα το βράδυ

Η υποψ. Βουλευτής ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου στην εκπομπή «Η ώρα των πολιτών» σήμερα το βράδυ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δείτε την υποψήφια Βουλευτή της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου απόψε σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 9:45΄ το βράδυ, στον flash tv και την εκπομπή «η ώρα των πολιτών» με τον δημοσιογράφο Κώστα Μαυρίδη.

Στην εκπομπή η κ. Βρυζίδου ξετυλίγει τις σκέψεις της για το δικό όραμα και σχέδιο της για το νομό Κοζάνης που καταγράφει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και την ευρωζώνη.

Η υποψήφια Βουλευτής της ΠΕ Κοζάνης απαντά στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, σε ζητήματα που αφορούν την περιοχή, όπως το μέλλον της ΔΕΗ, τον πρωτογενή τομέα με την γεωργία και τις προοπτικές που αυτή έχει στο νομό αλλά και τη συμφωνία των Πρεσπών.

 

Παρασκευή Βίκυ Βρυζίδου

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ ΠΕ Κοζάνης

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μ. Παπαδόπουλος στη σύσκεψη με Χαρδαλιά για πανδημία: «Θα μπορούσε να γίνει ένα ειδικό πιλοτικό-ερευνητικό πρόγραμμα για το Ν. Κοζάνης όπου θα άνοιγαν ολόκληροι κλάδοι» – Τι είπε για αύξηση εμβολιασμών – VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μίνι συνέντευξη μετά το πέρας της σύσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου με φορείς της περιοχής παραχώρησε στο e-ptolemeos.gr και ...