Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Η βελτίωση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Η βελτίωση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΣυνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης, στην Αθήνα, την Δευτέρα 19 Απριλίου, σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου εξέθεσε στον Αναπληρωτή Υπουργό τους λόγους για τους οποίους το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που θέτει περιορισμούς στο πλαφόν των έργων των Δήμων χρειάζεται σημαντικές βελτιώσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε σαφές ότι το έργο της βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας είναι και θα παραμείνει πολύ σημαντική προτεραιότητα για το Δήμο μας και θα προχωρήσει, όπως σχεδιάζεται.

Ακόμα, ο κ. Μπιτάκης και ο κ. Πέτσας συζήτησαν για τον αναπτυξιακό χαρακτήρα που επιδεικνύει ο Δήμος Αμυνταίου στην πρόκληση της απολιγνιτοποίησης.

Τέλος, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης παρουσίασε το έργο της τηλεθέρμανσης με καύσιμη ύλη βιομάζας και την επικείμενη διασύνδεση με την Πτολεμαΐδα 5.

«Είμαστε σε ετοιμότητα, πάντα, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Όλα τα έργα που σχεδιάζουμε θα προχωρήσουν. Δεν κάνουμε πίσω, το Αμύνταιο γυρνάει σελίδα, σταθερά και με πρόγραμμα» δήλωσε ο Δήμαρχος Άνθιμος Μπιτάκης, μετά τη συνάντηση με τον κ. Πέτσα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Στάση Σερβίων: «Κύριε Γενικέ γραμματέα της αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας…ΒΟΗΘΕΙΑ- Με κλειστά μικρόφωνα η Δημοκρατία δε λειτουργεί»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων που συννεδρίασε σήμερα και καλώντας τον Γενικό Γραμματέα της ...